Prima pagină > Cultural, Distractie, Eveniment, Muzica, Relaxare, Sanatate, Social, Teatru, Tineri, Umanitar > O seara pentru Sebi… O seara de succes!

O seara pentru Sebi… O seara de succes!

„O seară pentru Sebi”… O seară de succes! Spectacolul umanitar organizat pentru Sebastian Iftimi a strâns ieri seară, 25 Februarie 2012, peste 200 de spectatori și mai mult de 6.000 de lei.

 

Cine nu crede în minuni, trebuie de acum înainte să-și revizuiască credințele.

Deși ne aflăm în vremuri grele din punct de vedere financiar, iată că orădenii nu uită să fie oameni și să își sprijine semenii. Ieri, 25 Februarie 2012, de la orele 18:00 s-a dat startul evenimentului caritabil „O seară pentru Sebi” . Scopul acțiunii a fost strângerea de fonduri pentru ajutorarea tânărului Sebastian Iftimi, bolnav de anemie aplastică.

A fost o seară deosebită deoarece pe scena Casei de Cultură a Municipiului Oradea s-a cântat, s-a dansat, s-a jucat teatru, s-au citit din mesajele de încurajare primite, s-au vizionat încurajări video și binențeles s-au strâns bani.

Seara a fost deschisă de tânăra trupă de băieți Blue Strings și a continuat cu impresionantul recital al celui care la doar 14 ani a umplut sala de emoție, interpretul Răzvan Dobai. Pentru iubitorii muzicii hip-hop Saylas a urcat pe scenă, interpretând piese proprii, momentul muzical fiind marcat de excepționalul duet cu talentata Carmen Stoica.

Atmosfera a fost întreținută de cele patru reprezentații ale trupei de dans Replay Dance Studio, iar mai apoi râsul stârnit de tinerii actori ai trupei de teatru „Magne”, coordonați de actorul orădean Florian Silaghi, care au jucat pentru Sebastian un fragment din piesa de teatru „Acul cumetrei Gurton”.

Și pentru ca evenimentul să fie complet, Eduard și Bianca, binecunoscuții iluzioniști orădeni care au participat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro Tv, au urcat pe scena Casei de Cultură a Muncipiului, demonstrându-le orădenilor frumusețea magiei. Au fost momente de suspans dar și de râs, condimentate de tânărul Artur care, deși fusese însărcinat cu îngrijirea unui ananas, i-a fost furat pe nesimțite.

Seara s-a încheiat cu un recital al Anei Maria Georgescu, aceeași Ana Maria Georgescu care alături de actorul Ciprian Ciuciu, a prezentat evenimentul „O seară pentru Sebi”.

Spectacolul a fost organizat de Clubul Leo „Black Eagle” Oradea, iar din declarațiile Oanei Pelea, președintele clubului

Evenimentul s-a dovedit a fi un succes, un număr impresionant de orădeni dând curs invitaţiei noastre de a veni în sprijinul lui Sebastian. Peste 200 de persoane au umplut sala de spectacole de la CCO, aducându-şi contribuţia la campania noastră de strângere de fonduri. În acest moment, Clubul Leo ,,Black Eagle” a reuşit să  adune de-a lungul întregii campanii suma de 6.056 de lei. Banii strânşi provin din vânzarea biletelor, din vânzarea de tablouri pictate, din donaţiile făcute de către zeci de orădeni inimoşi, din vânzarea baloanelor realizate de Thomas Becket dar și din vânzarea mărţişoarelor realizate manual de doamnele învățătoare Florica Bisorca și Anamaria Popovici de la Școala cu clasele I-VIII din Leș, de Monica Butnaru  precum și de Grădinița „Trei ursuleiți”.

Reaminitim că pentru tratarea bolii de care suferă Sebastian Iftimi este nevoie de un transplant cu celule stem, operaţie foarte costisitoare (150.000 Euro), bani asiguraţi de Ministerul Sănănăţii. În plus, el mai are nevoie de o sumă suplimentară pentru că, timp de 6 luni, va trebui să locuiască, în străinătate, în afara unității medicale.

Clubul Leo ,,Black Eagle” multumeşte tuturor celor care au contribuit la succesul acestei campanii umanitare şi reaminteşte că toți cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor lui Sebastian pot depune bani în conturile:


RO35UGBI0000392001651RON   și RO28UGBI0000392001652EUR 
deschise la Garanti Bank Oradea.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu