About

Despre… mine!

Sunt S.I.M. Adică Ștefănică Ioana Mădălina. Un om simplu, îndrăzneț, cu idei mărețe precum mulți alții, dar diferit. Cum și de ce diferit? Rămâne să citești și să observi chiar tu.

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii care au știut să se respecte prin tăcere; tocmai de aceea nu voi vorbi despre mine. În timp, dacă mă vei citi, vei avea ocazia să îmi descoperi din postări personalitatea. În zilele noastre, fapta – și nu vorba – e un lucru mare.

Ce îți oferă pagina mea? Informații utile, plăcute și personale. Întotdeauna voi scrie despre lucrurile, oamenii și faptele care îmi plac. Nu mă axez pe o singură direcție, deoarece suntem mult prea complecși pentru a ne limita la atât.

Binențeles, fiind o pagină personală, toate cele ce vor apărea mi le asum. În schimb nu accept comentariile ieftine și lipsite de sens, atât la adresa mea cât și la a celor care și-au exprimat – alături de mine – părerea.

Atenție: toate drepturile asupra postărilor efectuate pe http://www.ioanastefanica.wordpress.com sunt rezervate, preluarea și/sau utilizarea informațiilor fără un contact prealabil, poate avea repercusiuni nedorite.

Închei prin a-ți spune: bine-ai venit și te aștept cu drag, de fiecare dată!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: