Prima pagină > Copii, Distractie, Economic, Primarie, Relaxare, Sanatate, Social, Sport, Tineri, Utile > 10 mese de sah vor fi instalate in parcurile din Oradea

10 mese de sah vor fi instalate in parcurile din Oradea

Primăria Oradea anunță că odată cu venirea primăverii vor fi montate 10 ansambluri de șah destinate zonelor de recreere şi agrement din municipiu. Echipamentele urmează a fi achiziționate de la o firmă care este unic importator în România a profilelor reciclabile din care au fost produse componentele ansamblului.

 

 

În curând șahul va fi la el acasă în parcurile orădene.

Municipalitatea a anunțat în săptămânile ce urmează vor fi achiziționate și montate 10 ansambluri de șah. Dacă până acum doar în 8 zone ale Oradiei ne-am putut bucura de practicarea jocului minții în aer liber, iată că de acum înainte ne vom putea relaxa și în Parcul Seleuş, Parcul Magnoliei, Parcul Teiului,  Parcul Ţăranilor, strada Cerbului – zona Dragoş Vodă, Aleea Călinului – Mal Peţa şi Parcul Ioşia.

În comunicatul emis de Primărie se menționează că

Aceste echipamente sunt achiziţionate de la firma S.C RAINBOW COMPANY PRODUCTION S.R.L şi au o valoare totală de 3.587 euro. Furnizorul ansamblurilor  – S.C. Rainbow Company Production, este o unitate protejată şi autorizată conform Legii 448/2006 (legea privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap) şi este unicul importator pentru România a profilelor reciclabile din care au fost produse componentele ansamblului.

În conformitate cu Legea 448/2006, autorităţile publice pot să achiziţioneze produse sau servicii de la unităţi protejate autorizate, pe bază de parteneriat, în sumă echivalentă cu suma datorată bugetului de stat.

Noile ansambluri sunt de culoare verde, au o durată foarte mare de viață, fiindu-le acordată o garanție de 10 ani, și vor fi la dispoziția orădenilor imediat după montarea meselor, băncilor și a plăcilor de șah.

Reclame
  1. 24 Aprilie, 2012 la 10:37 am

    haha 😀 nu stiam ce’i cu bancuta aia din parcu din spatele blocului :)) se va fura curand ca nu e prinsa cu nimic… :))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: