Prima pagină > Eveniment, Politie, Rutier, Social, Utile > Oradeni, curatati-va trotuarele de zapada ori primiti amenda!

Oradeni, curatati-va trotuarele de zapada ori primiti amenda!

Iarna a venit, ne-a adus multă zăpadă şi implicit gheaţă pe străzi, dar Poliţia Locală Oradea nu ne disculpă de obligaţia de a curăţa trotuarele. În caz  de nerespectare a acestei cerinţe, puteţi primi o amendă de 2500 de lei.

 

 

Trotuarele trebuie curăţate de zăpadă şi gheaţă.

Poliţia Locală Oradea atrage atenţia asupra obligaţiei pe care persoanele fizice, persoanele juridice şi asociaţiile de proprietari/locatari o au conform conform HCL 725/2006 mod., art.38, 39 şi 40, de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor care fac parte din asociaţie, ale imobilelor unde locuiesc şi în care îşi desfăşoară activitatea.

Mai mult, curăţate trebuie şi locurile de parcare de domiciliu atribuite de municipalitate prin Administraţia Imobiliară Oradea. În caz de nerespectare a legii, sancţiunile contravenţionale sunt cuprinse între 1000 -2500 lei.

Cetăţenii municipiului Oradea sunt rugaţi să sesizeze orice încălcare a conduitei civice la Dispeceratul Poliţei  Locale, la numărul de telefon 0259-969 sau la telefonul verde 0800.800.518 (gratuit) sau pe e-mail politia.locala @oradea.ro 

se precizează în comunicatul emis de municipalitate.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: