Prima pagină > Economic, Eveniment, Infractiuni, Politia de Frontiera, Social > 117 kg de cafea au fost confiscate de Politistii de Frontiera Bors

117 kg de cafea au fost confiscate de Politistii de Frontiera Bors

117 kilograme de cafea au fost confiscate de către polițiștii Punctului de Frontieră Borș de la un cetățean român cu domiciliul în București. Pentru că a introdus în țară produse fără acte de proveniență, suspectului i-a fost aplicată o amendă de 1.000 de lei și confiscată întreaga marfă.

 

 

Captură de cafea în vama Borș.

Polițiștii de frontieră bihoreni, au dispus ieri, 19 Februarie 2012, în jurul orei 12:00, verificarea autoturismului unui cetățean de 41 de ani din București, Alexandru S, ce se întorcea în țară din Ungaria.

În urma controalelor s-a constat că, deși plasată în mai multe locuri pentru a nu trezi suspiciuni, bucureșteanul aducea în România, fără acte de proveniență, nu mai puțin de 117 kilograme de cafea „Jacobs”.

Din declarațiile învinuitului, acesta cumpărase cafeaua din Ungaria și intenționa să o vândă în București la un preţ ce i-ar fi adus profituri ilicite.

Îndrăzneala i-a adus lui Alexandru S. o sancțiune contravențională de 1.000 de Lei, conform Legii 12/1990precum și confiscarea întregii cantități de cafea, în valoare de aproximativ 3.500 lei.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: