Prima pagină > Copii, Cultural, Distractie, Economic, Eveniment, Muzica, Sanatate, Social, Teatru, Tineri, Umanitar, Utile > Spectacol caritabil: O seara pentru Sebi

Spectacol caritabil: O seara pentru Sebi

Orădeni Sâmbătă, 25 Februarie 2012, sunteți invitați să luați parte la un concert caritabil. Clubul „Leo Black Eagle” Oradea organizează în cinstea tânărului Sebastian Iftimi, bolnav de anemie aplastică, un spectacol pentru a celebra cei 26 de ani pe care Sebastian îi va împlini peste câteva zile.

 

 

Pe 23 Februarie a.c. Sebastian Iftimi sărbătorește 26 de ani de viață.

Cu această ocazie clubul „Leo Black Eagle” din Oradea organizează Sâmbătă, 25 Februarie 2012, o petrecere caritabilă la care sunt invitați să ia parte toți orădenii.

Spectacolul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Municipiului Oradea (fosta Arlus) cu începere de la ora 18:00. Din programul serii se anunță muzică, teatru, magie, dans și binențeles distracție. Dintre cei care vor urca pe scenă îi amintim pe tinerii actori ai trupei de Teatru „Magne”, duoul Eduard&Bianca, Răzvan Dobai, Carmen Stoica, Replay Dance Studio, Saylas, Ana Maria Georgescu și Blue Strings.

Intrarea se va face pe baza unei invitații, care va putea fi achiziționată chiar înainte de spectacol de la Casa de Cultură Oradea contra sumei de 15 Lei. Oana Pelea, președintele Clubului „Leo Black Eagle” a declarat că toți banii care vor strânși din vânzarea invitațiilor vor fi donați în contul lui Sebastian.

Mai mult, de la eveniment vor putea fi cumpărate mărțișoare și felicitări pentru cei dragi, iar banii strânși din vânzarea micilor atenții de primăvară vor ajunge în contul tânărului orădean.

Totodată, dacă nu veți dori să cumpărați mici atenții, dar vă doriți să îl sprijiniți atât cât puteți pe Sebastian, urnele pentru donații vă vor sta la dispoziție până la finalul show-ului.

Cazul Sebastian Iftimi, pentru cei care încă nu l-au cunoscut, este unul rar dar grav. Diagnosticat cu anemie aplastică chiar înainte de Crăciunul din 2010, de către medicul Andrei Cucuianu de la Institutul Oncologic „Ion Chiricuţa” Cluj-Napoca, tânărul are nevoie de un transplant cu celule stem, intervenție care poate fi realizată doar în străinătate. Pentru a se face bine are nevoie de 100.000 de Euro, o sumă mare, dar atunci când sufletele sunt deschise, ușor de strâns. Pentru mai multe informații despre Sebastian AICI.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: