Prima pagină > Business, Economic, Eveniment, Politie, Rutier, Social, Utile > Podul din Piata Unirii e tot mai aproape de momentul reabilitarii

Podul din Piata Unirii e tot mai aproape de momentul reabilitarii

Primăria Oradea face pași importanți pentru reabilitarea Podului din Piața Unirii. Municipalitatea a reușit să semneze contractul pentru elaborarea proiectului de arhitectură, iar până la sfârşitul acestui an se va depune și cererea de finanţare la ADR Nord Vest.

 

 

În curând Podul din Piața Unirii va fi reabilitat.

Toate acestea în condițiile în care s-a semnat contractul pentru elaborarea proiectului de arhitectură cu societatea comercială Restitutor Proiect S.R.L.

Pasul următor îl constituie întocmirea actelor necesare și depunerea cererilor de finanțare la ADR Nord Vest. Suma pentru care se va realiza proiectul de arhitectură este 20.333 lei. Din fondul alocat, vor fi utilizați  1.016 lei pentru documentaţiile obţinere avize şi acorduri, 14.233 lei – DALI  (documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) şi 5.083 lei – reprezentând PT, CS şi DE.

Termenele până la care trebuie întocmite și predate actele sunt:

  • documentaţiile pentru obţinerea de avize şi acorduri este de 30 de zile de la data constituirii garanţiei de bună execuţie a contractului
  • DALI (documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie)/SF (studiu de fezabilitate) – 30 de zile calendaristice de la obţinerea avizelor şi acordurilor necesare
  • PAC (proiect pentru autorizaţie de construire), PT (proiect tehnic), CS (caiet de sarcini), DE (detalii de execuţie) – 30 de zile calendaristice de la obtinerea finanţării necesare.

Mai mult, S.C Restitutor Proiect S.R.L. se obligă prin contract să presteze serviciile de proiectare la standardele şi performanţele prezentate în propunerea tehnică, anexată la contract şi să respecte cerinţele din caietul de sarcini.

Proiectul de arhitectură al acestui pod împreună cu proiectul pentru consolidarea podului vor constitui împreună un proiect integrat, pentru concretizarea căruia specialiştii Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţarea Internaţională din Primăria Oradea vor depune o cerere de finanţare la Agenţia de Dezvolare Regională Nord – Vest.

a declarat directorul Marcel Boloş.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: