Prima pagină > Concurs, Eveniment, Primarie, Rutier, Social, Utile > In locul garajelor, in zona Densusianu vor fi amenajate 350 de locuri de parcare

In locul garajelor, in zona Densusianu vor fi amenajate 350 de locuri de parcare

Garajele din zona Densusianu vor fi desființate în următoarea perioadă. Primăria Oradea a anunțat că a fost finalizată licitaţia organizată pentru reamenajarea spaţiilor de locuit str. Sovata – Aluminei – Aleea Tuşnadului – zona dig mal drept Crişul Repede.

 

 

Oradea se îmbogățește cu 350 de locuri de parcare.

Dar numai după ce garajele din zona Densusianu vor fi demolate, municipalitatea subliniind că prin amenajarea acestei zone se va obține un număr dublu de locuri de parcare – în prezent fiind 175 de spații, dar și un al doilea teren de sport destinat tinerilor.

Mai mult proprietarii garajelor ce urmează a fi demontate, timp de 5 ani nu vor plăti locul de parcare.

În comunicatul emis de Biroul de Presă al Primăriei se menționează că

Proiectul vine în continuarea investiţiilor realizate anul trecut de Primăria Oradea. Aceste investiţii au constat în amenajarea ca zonă de recreere a spaţiului de pe malul drept al Crişului Repede – zona cuprinsă între Podul Decebal şi Podul Densusianu.

Pe tot acest tronson s-a introdus iluminatul public, s-au montat filigorii, mobilier urban, bănci de odihnă şi coşurilor de gunoi. Totodată, s-au construit alei de trecere platforme betonate, locuri de joacă pentru copii dotate cu aparate de joacă, un  teren de sport, un ţarc pentru câini, 13 foişoare.

Valoarea investiției pentru care a fost organizată licitația este de 2.331.798 lei și a fost câștigată de S.C. Drumuri Bihor în parteneriat cu S.C. RITMOTEH S.R.L Criteriul de atribuire al licitaţie a fost preţul cel mai scăzut dintre ofertele declarate admise.

Cu toate acestea semnarea efectivă a contractului va avea loc după 20 Februarie 2012, deoarece până la această dată poate fi contestată licitația.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: