Prima pagină > Eveniment, Meteo, Rutier, Sanatate, Social, Tineri, Utile > O noua avertizare de Cod Galben si Cod Portocaliu a fost emisa de ANM

O noua avertizare de Cod Galben si Cod Portocaliu a fost emisa de ANM

Vremea rece continuă să asuprească România, iar Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a lansat noi avertizări. Din această seară de la ora 18:00 până mâine, 13 Februarie 2012, ora 12:00 țara românească are un nou cod portocaliu dar și galben.

 

 

Gerul nu pleacă din România.

Tocmai de aceea ANM a lansat o nouă avertizare meteo de Cod Portocaliu. În intervalul 12 februarie ora 18 – 13 februarie ora 12 vom avea parte de ninsori abundente în partea de sud-vest a ţării, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de până la 55 km/h, temporar viscolind și spulberand zăpada. Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăşi local 30 cm.

Tot de astă seară până mâine la prânz avem și un Cod Galben. Acesta din urmă vizează toate județele din Muntenia, precum și în județele: Galați, Vrancea, Covasna, Timiș și Hunedoara, dar și în zona de munte a județelor Brașov și Sibiu unde va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va depăși local 15 cm. Vântul va avea intensificări cu viteze de până la 40 – 50 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: