Prima pagină > Eveniment, Film, Muzica, Social, Umanitar > O mare voce s-a stins. Whitney Houston, We Will Always Love You!

O mare voce s-a stins. Whitney Houston, We Will Always Love You!

Una dintre cele mai cunoscute și puternice voci din lume s-a stins din viață ieri seară, 11 Februarie 2012, într-un hotel din Beverly Hills. Whitney Houston în vârstă de 48 de ani a fost găsită fără suflare de către unul din apropiații săi, cu câteva ore înainte de a lua parte la cea mai mare petrecere de dinaintea premiilor Grammy, organizată de Clive Davis.

 

 

O întreagă lume o plânge pe Whitney.

La doar 48 de ani frumoasa cântăreață Whitney Houston a plecat dintre noi. Ieri, 11 Februarie 2012, unul dintre prietenii ei a găsit-o inconștientă în camera sa din Beverly Hilton Hotel.

Au fost chemați paramedicii pentru a o resuscita, dar fără niciun rezultat, astfel încât la ora 3:55 PM PST a fost pronunțat decesul artistei, conform TMZ.com

Poliția a fost chemată de asemenea la fața locului, declarând că nu au fost semnalate urme care să insinueze un eventual asasinat. Cu toate acestea a fost deschisă o investigație pentru a se determina cauza decesului.

Moartea artistei a fost o surpriză pentru întreaga industrie muzicală dar și pentru familia acesteia, care a declarat că vorbise cu Whitney chiar înaintea tragicului eveniment.

Din informațiile oferite de mama și de verișoara cântereței, Whitney se pregătea să ia parte la cea mai importantă petrecere din Beverly Hills de dinaintea premiilor Grammy, organizată de Clive Davis. Deși în acest an artista fusese invitată să participe ea nu a fost invitată să și cânte în fața invitaților.

În tot acest timp cel care i-a fost soț timp de 14 ani, Bobby Brown, susținea un concert care nu mai putuse fi anulat în Mississippi. Înainte de începerea efectivă a show-ului Bobby a declarat pe scenă „Te iubesc, Whitney”. Deși au avut un mariaj cu urcușuri și coborâșuri după aflarea veștii Brown a fost vizibil afectat. Din căsnicia celor doi (1992 – 2007) a rezultat și un copil, Bobbi Kristina, care a fost născută pe 18 Iulie 1992 de regretata cântăreață.

Conform site-ului artistei, Whitney a vândut mai mult de 170 de milioane de albume, single-uri și videoclipuri pe tot parcursul carierei muzicale. Ea a mai câștigat 2 premii Emmy, 6 premii Grammy, 30 de premii Billboard Music, 22 de Premii American Music, iar albumul „Whitney” lansat în 1987 a fost primul album al unei cântărețe care a intrat direct pe locul 1 în Billboard Charts.

Și pentru că mulți o cunosc pe Whitney Houston din filmul „The Bodyguard” unde a jucat alături de Kevin Costner, redăm în videoclipul de mai jos coloana sonoră a peliculei, în semn de respect față de cea care a fost Whitney Houston.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: