Prima pagină > Business, Economic, Eveniment, Locuri de munca, Primarie, Utile > Eurobusiness III, cel de-al treilea parc industrial al Oradiei

Eurobusiness III, cel de-al treilea parc industrial al Oradiei

Astăzi, 9 Februarie 2012, la Primăria Oradea a avut loc o ședința extraordinară în urma căreia a fost aprobată de consilierii locali construirea celui de al treilea parc industrial. Proiectul va fi realizat pe terenul de pe strada Uzinelor și se va întinde pe 20 ha.

 

 

Oradea va avea un al treilea Parc Industrial.

Pe strada Uzinelor, pe o suprafață de aproximativ 20 de ha, în apropierea căii ferate şi a drumului internaţional E60, Eurobusiness III este deja un punct spre care mai mulți investitori și-au îndreptat atenția.

Pentru a avea câştig de cauză în competiţia pentru atragerea companiilor din afara oraşului, care să investească în Oradea, era nevoie să le putem oferi amplasamente ieftine, cu infrastructura asigurată în condiţii avantajoase

a declarat primarul Oradiei, Ilie Bolojan.

Următorul pas care trebuie făcut este, mandarea societății Eurobusiness Parc Oradea SRL, proprietatea municipiului Oradea, să înceapă procedura de înfiinţare a Parcului Industrial III.

Primul parc industrial a fost înființat de Primărie în 2008, în timp ce terenul pentru cel de al doilea a fost preluat de către instituție anul trecut, astfel că în decurs de trei ani s-a reușit planificarea a trei centre destinate dezvoltării sectorului industrial din Oradea.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: