Prima pagină > Eveniment, Intrerupere Apa, Social, Utile > CET anunta consumatorii din Rogerius, Decebal, Dacia, Sanmartin, Baile Felix, Dragos Voda si Nufarul ca nu vor avea apa calda si incalzire

CET anunta consumatorii din Rogerius, Decebal, Dacia, Sanmartin, Baile Felix, Dragos Voda si Nufarul ca nu vor avea apa calda si incalzire

Electrocentrale Oradea S.A. anunţă agravarea problemelor la CET-ul orădean. Dacă ieri, 8 Februarie 2012, erau afectaţi doar consumatorii din Rogerius astăzi, 9 Februarie 2012, în hora frigului intră şi Republicii, Dragoş Vodă şi Nufărul.

 

Oradea tremură de frig.

Din cauza unei avarii la Punctul Termic 611, unde s-a încercat deblocarea vanei tur de pe racordul termic primar, mai multe zone ale urbei au rămas de aseară, 8 Februarie 2012, fără încălzire.

În comunicatul de presă emis de Eustafie Ilisei, purtătorul de cuvânt Electrocentrale Oradea S.A., se anunţă că

S-a luat în cursul serii decizia de a izola porţiunea din Magistrala nr. 1 care cuprinde acest racord, în cursul acestei nopţi, urmând ca mâine să se înlocuiască vana defectă imediat ce vor fi întrunite condiţiile de lucru. Această oprire va duce însă la întreruperea furnizării căldurii şi apei calde inclusiv de la punctele termice  119, 200, 218, 612 şi 613.  

Hotărârea îi afectează în principal pe consumatorii din Rogerius, inclusiv pe cei racordaţi prin puncte termice proprii, de-a lungul bulevardului Dacia cu străzile adiacente, de la sensul giratoriu din dreptul strada Carpaţi până la Şcoala Generală „Dacia”, precum şi pe cei din Sânmartin şi Băile Felix.

În plan secundar, defecţiunea va lăsă fără încălzire şi punctele termice situate pe malul drept al Crişului Repede, în continuarea blv. Dacia, Parcul Petőfi, Piaţa Bucureşti, strada Republicii, Magheru, Parcul Brătianu, dar şi în zonele Dragoş Vodă, Nufărul 1+3 situate pe malul stâng, unde nu se va putea asigura debitul de agent termic primar pentru funcţionarea lor la întreaga capacitate.

Anunțuri
  1. bob
    9 Februarie, 2012 la 7:46 pm

    sunteti niste inconpetenti,sa va fie rusine ca acum in plina iarna cu ger naprasnic ne lasati sa inghetam de frig ca nu sunteti in stare sa faceti un lucru bun care sa dureze
    din vara tot asta faceti ne luati apa calda plus in septembrie,octombrie si noiembrie tot la saptamana ne luati apa calda si caldura,tot reparati si degeaba….de aici rezulta un singur lucru sunteti niste inconpetenti care trag chiulul la lucru si tot ce faceti e de mantuiala……rusine….ar trebui sa ne platiti medicamentele si sa ne faceti si reducere factura pt zilele in care inghetam din cauza ca voi nu va faceti treaba cum ttebuie….

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: