Prima pagină > Business, Eveniment, Meteo, Primarie, Rutier, Sanatate, Social, Utile > Primaria Oradea prezinta: Spectacolul pe gheata „RER Ecologic Service”

Primaria Oradea prezinta: Spectacolul pe gheata „RER Ecologic Service”

În opinia Primăriei Oradea RER Ecologic Service a reușit să curețe ieri, 6 Februarie 2012, principalele artere ale orașului dar și numeroase străzi secundare. Astăzi, 7 Februarie 2012, acțiunea a continuat dar numai ajutorul dat de alte cinci companii a reușit să readucă negrul carosabilului la vedere.

 

 

RER Ecologic Service a muncit de zor la curățirea străzilor orădene.

Acest lucru susține Primăria Oradea. În comunicatul emis de municipalitate se menționează următoarele

În cursul zilei de ieri, 6 februarie 2012, utilajele de deszăpezire ale RER au continuat să acţioneze pentru îndepărtarea zăpezii de pe arterele principale ale oraşului şi de pe străzile secundare, care comunică direct cu acestea. În cursul zilei de ieri s-a acţionat şi pentru curăţarea staţiilor de tramvai şi autobuz, precum şi a alveolelor, la această activitate participând şi angajaţii Poliţiei Locale.

Rer Ecologic Service S.A. a continuat şi azi pluguirea zăpezii de pe străzile secundare din cartierele de locuinţe. Momentan, se acţionează cu 8 utilaje la pluguit zăpada şi 6 utilaje pentru împrăştierea materialului antiderapant, acolo unde se impune. De asemenea, companiile implicate în deszăpezire continuă şi azi acţiunea de transportare a zăpezii.

Mai mult același comunicat precizează că

Primăria estimează că până mâine, 8 februarie, în urma măsurilor de îndepărtare a zăpezii, circulaţia maşinilor se va putea desfăşura în condiţii normale pe toate străzile din municipiu.

Deși străzile au fost cum au fost, iar în intersecția din fața Magazinului Crișul cu Spitalul Județean gheața de pe carosabil oferă senzații tari participanților la trafic, laudele sunt aduse companiei orădene.

Ceea ce în România nu se învață este că, atunci când ai făcut o alegere mai puțin bună pentru tine și comunitatea în care trăiești, este mai bine să recunoști și să încerci să-ți îndrepți greșeala. Evidențierea părților bune nu e de bun augur întotdeauna, cu atât mai puțin în cazul RER.

Trăim cu aceleași greșeli de peste 22 de ani. Echipa Ilie Bolojan a contribuit mult la dezvoltarea Oradiei, dar atribuirea contractului de deszăpezire din această iarnă și girația turbo au fost două greșeli imense.

Cu toate acestea, în calitate de cetățeni, sperăm că această iarnă va fi doar o amintire și mai sperăm ca pe viitor semnarea contractelor importante pentru municipiu să se facă cu atenție, iar nerespectarea clauzelor contractuale să se lase cu penalizări.

Astăzi, 7 Februarie 2012, o deszăpezire mai intesă a avut loc cu sprijinul companiilor Selina, Drumuri Orăşeneşti, Energomontaj, Compania de Apă şi Asfamix. Punându-și la dispoziție utilajele, societățile au venit în sprijinul șoferilor și au reușit să curețe Bulevardul Ştefan cel Mare, strada Republicii, Centrul Civic, Cantemir – Nufărului, Bumbacului, Seleuşului, Dragoş Vodă, Calea Clujului, B-dul Decebal, B-dul Dacia, Transilvaniei, Tudor Vladimirescu – Oneştilor – Cazaban – Meşteşugarilor.

În cazul în care zona în care locuiți nu a fost încă curățată, Dispeceratul RER Ecologic Service vă stă la dispoziție prin numărul de telefon 0259 433 195.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: