Prima pagină > Meteo, Politie, Primarie, Sanatate, Social, Tineri, Umanitar, Utile > ASCO se ingrijeste de sarmanii Oradiei

ASCO se ingrijeste de sarmanii Oradiei

Asociația Socială Comunitară Oradea (ASCO) are grijă de cei fără un adăpost. În condițiile în care temperaturile continuă să fie mult sub zero grade, ASCO are grijă de săracii orașului oferindu-le un acoperiș pe timp de noapte, hrană, lichide și haine groase de iarnă.

 

 

ASCO se luptă cu frigul.

Totul pentru a le veni întru ajutor orădenilor care nu au o locuință. Angajații instituției împreună cu voluntari ai Fundaţiei Ecclesia Mater şi membrii Poliţiei Locale efectuează verificări în teren şi împart mâncare şi ceai cald persoanelor fără adăpost.

Sâmbătă, 4 Februarie 2012, la adăpostul de pe strada Gutenberg au fost transportate 18 persoane, acolo unde momentan 48 de persoane stau în clădirea adăpostului, iar alte 22 de persoane sunt cazate în containerele din curtea adăpostului.

Într-un comunicat directorul ASCO, Zita Koncsek, a anunțat că

În data de 2 februarie, din partea Centrului Misionar Reformat din Budapesta au primit 550 de haine groase de iarnă, dintre care 63 au fost împărţite persoanelor de la adăpostul din strada Gutenberg, 38 de haine au primit persoanele fără adăpost de pe străzile oraşului, iar alte 200 de haine au fost trimise la adăposturile din Arad, respectiv Timişoara.

Datorită frigului comandamentul de iarnă al ASCO va funcționa non stop până pe 12 Februarie, iar în cazul în care vremea va fi la fel de rece, activitatea acestuia va fi prelungită.

În cazul în care doriți să semnalați un caz, angajații Asociației Social – Comunitare Oradea vă stau la dispoziție la numerele de telefon 0259 441 677, 0259 431 333 sau 0359 465 434.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: