Prima pagină > Eveniment, Infractiuni, Politie, Social, Tineri, Utile > Tanar de 25 de ani prins in flagrant la braconaj

Tanar de 25 de ani prins in flagrant la braconaj

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Bihor au prins în flagrant la braconaj un tânăr de 25 de ani din Cheț. Suspectul este cercetat în stare de libertate dar oamenii legii i-au întocmit dosar penal.

 

 

Braconajul este o infracțiune.

De asta a fost în sfârșit convins S.J. de 25 de ani din localitatea bihoreană Cheț, care a fost surprins în flagrant la braconaj ieri, 5 Februarie 2012, de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Bihor.

Pe fondul de vânătoare din pădurea de lângă Cheț, tânărul a fost găsit având asupra sa o armă letală lungă de tir, cu glonţ şi opt cartuşe, toate deţinute în mod ilegal.

Mai mult, polițiștii îl suspectează pe cercetat că ar deţine arma respectivă de mai mulţi ani şi că ar fi utilizat-o pentru braconaj pe fondul de vânătoare pe care a fost prins în flagrant.

În comunicatul emis de purtătorul de cuvânt al I.P.J. Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, se precizează că

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au întocmit dosar penal în cauză şi efectuează cercetări cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: