Prima pagină > Business, Economic, Eveniment, Locuri de munca, Social, Tineri, Utile > Locuri de munca Bihor. Saptamana 6 – 10 Februarie 2012

Locuri de munca Bihor. Saptamana 6 – 10 Februarie 2012

Prima Luni din Februarie aduce cu sine 80 de locuri de muncă disponibile la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor. Spre deosebire de săptămâna trecută, acum oferta este mai redusă cu 45 de posturi. 

 

 

Tot mai puține locuri de muncă în Bihor.

Din cele 80 disponibile, doar 5 le sunt la dispoziția absolvenților de studii superioare: 2 posturi de terapeut și câte unul de inginer mecanic, inginer electromecanic și programator.

Studiile medii sunt cerute pentru 9 locuri de muncă: 5 casieri, un contabil, un tehnician reclame, un vânzător și un lucrător comercial.

Absolvenții de școli profesionale sunt puțin mai norocoși deoarece au la dipoziție 31 de oferte: 6 de croitor încălțăminte, 5 de forjor, 3 de zidar, 3 de dulgher, 3 de finisor, 2 de fierar betonist, 2 de electrician întreținere Oradea și câte o ofertă pentru a munci ca șofer, stivuitorist, automatist, electrician întreținere Beiuș, electrician electromecanic, lăcătuș mecanic și matrițer.

Nici muncitorii necalificați nu au fost uitați, deoarece 20 de posturi le stau la dispoziție. Ei se pot angaja ca și femeie de serviciu – 2 ore pe zi – 1 loc, muncitor necalificat – 10 locuri, muncitor necalificat în construcții – 3 locuri, muncitor necalificat pentru calificare forjor – 5 locuri, controlor poartă – 1 loc.

Locuri de muncă sunt și la Aleșd, în număr de 5 ca și muncitor necalificat în industria confecțiilor. În cazul în care vă căutați oferte de muncă în Beiuș în această săptămână sunt disponibile 10 pentru muncitori necalificați cablaje.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: