Prima pagină > Eveniment, Meteo, Primarie, Rutier, Social, Utile > Utilajele RER actioneaza constant pentru curatarea strazilor oradene

Utilajele RER actioneaza constant pentru curatarea strazilor oradene

Zăpada cerne de zor peste Oradea, iar utilajele de deszăpezit ale RER Ecologic Service acționează constant pentru curățarea străzilor. În acest moment mașinile își desfășoară activitatea pe strada Matei Corvin, Gheorghe Doja și Louis Pasteur.

 

 

Străzile orădene sunt curățate continuu de mașinile RER.

Ionel Ban, directorul firmei de salubrizare, a declarat că acțiunea de îndepărtare a zăpezii se realizează cu ajutorul utilajelor de pluguire care acționează în echipe de 3-4 mașini.

Dintre arterele importante ale orașului, Matei Corvin și Calea Borșului au fost deja curățate, iar acum utilajele se îndreaptă spre a înlesni traficul pe strada Gheorghe Doja, Louis Pasteur, Bulevardul Dacia și Calea Aradului.

„Având în vedere că zăpada este viscolită, trebuie ca echipele să acționeze în permanență pentru îndepartarea stratului de zăpadă nou format. Acum suntem la a patra pluguire și la a doua trecere cu antiderapant”

a declarat directorul RER, Ionel Ban.

Municipalitatea a transmis că de ieri, 3 Februarie, până în această dimineață au fost utilizate 200 tone de sare, 250 mc de nisip și 50 tone clorură de calciu atât la intrările/ieșirile din oraș, pe arterele principale cât și în zona podurilor.

Cu această ocazie, Primăria atenționează locuitorii de obligativitatea măturării zăpezii din jurul caselor și a blocurilor, indiferent de statututul persoanelor – fizice sau juridice, în caz contrar se vor aplica amenzi cuprinse între 500 şi 2000 lei, potrivit HCL nr. 725/2006 modificată prin HCL 760/2009, articolul 40.

În cazul în care doriți să semnalați orice fel de problemă legată de deszăpezire, Dispeceratul RER vă stă la dispoziție prin intermediul numărului de telefon 0259 433 195.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: