Prima pagină > Economic, Primarie, Social, Utile > In cartierul Tokai vor fi modernizate 11 strazi

In cartierul Tokai vor fi modernizate 11 strazi

Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Oradea propune modernizarea a unsprezece străzi din cartierul Tokai. În raportul de specialitate este prevăzută amenajarea carosabilului şi a trotuarelor cu îmbrăcăminte asfaltică, realizarea colectării apelor pluviale, amenajarea de spaţii verzi și realizarea semnalizărilor rutiere.

 

 

După o îndelungă așteptare mai multe străzi din cartierul Tokai vor fi modernizate.

Este vorba de străzile Timişoarei, Pandurilor, Scânteia, Recoltei, Sibiului, Spicului, Odessei, Câmpului, Bega, Prepeliţei și Aiudului, care din primăvara 2012 vor avea amenajat carosabilul şi trotuarele cu îmbrăcăminte asfaltică, va fi realizată colectarea apelor pluviale, spaţiile verzi, accesele auto și semnalizările rutiere.

Mai exact discutăm de modernizarea unei lungimi de 2.219,44 metri de drum, 4.438,88 metri lungime de trotuar, 685 metri lungime de canal pluvial și 968 mp de spații verzi.

Câteva din obiectivele noului proiect sunt asigurarea unei legături corespunzătoare pentru riverani între zonele funcţionale şi zona rezidenţială, ceea ce va conduce la creşterea confortului riveranilor, reducerea noxelor şi a poluării.

În ceea ce privește finanțarea, fondurile pentru realizarea modernizărilor vor proveni  de la bugetul local sau din alte surse, conform listelor de investiţii ale Primăriei Oradea.

Municipalitatea, prin intermediul Biroului de Presă, a anunță că

În urma aprobării raportului de specialitate, urmează ca Direcţia Tehnică să întocmească până la începutul lunii martie Proiectul tehnic, iar la începutul lunii aprilie să se organizeze licitaţia publică pentru realizarea lucrărilor de modernizare.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: