Prima pagină > Eco, Eveniment, Primarie, Social, Utile > Astazi dezbatere publica la Primarie cu privire la intretinerea spatiilor verzi

Astazi dezbatere publica la Primarie cu privire la intretinerea spatiilor verzi

Astăzi, 31 Ianuarie 2012, dezbatere mare la Primărie. Problema întreţinerii spaţiilor verzi va fi dezbătută alături de propunerile municipalităţii de modificare a atribuţiilor asociaţiilor de proprietari.

 

Spaţiile verzi sunt din nou în discuţie la Primărie.

Începând cu ora 16:00, în Sala Mare a Primăriei, toţi orădenii sunt invitaţi să participe la dezbaterea publică în vederea modificării Regulamentului privind organizarea, dezvoltarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiul Oradea dar şi a Protocolului de transmitere în folosinţă gratuită a terenurilor cu destinaţia de spaţii verzi.

Cu această ocazie municipalitatea doreşte modificarea anumitor sarcini ale asociaţiilor de proprietari care privesc realizarea şi întreţinerea zonelor verzi. Tot astăzi vor fi discutate şi sancţiunile care se vor aplica în cazul nerespectării şi neîngrijirii spaţiilor din jurul caselor şi blocurilor.

În cadrul dezbaterii publice se va puncta şi problema tăierii arborilor de pe domeniul public. Mai exact în cazul tăierii unui copac, va fi obligatorie plantarea a altora 5 care trebuie să aibă următoarele caracteristici: circumferinţa de minim 12 cm, înălţimea de minim 4 m, să fie prevăzuţi cu balot de pământ, tulpina arborilor să fie dreaptă şi nedeteriorată şi să nu prezinte ramuri rupte.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: