Prima pagină > Concurs, Economic, Locuri de munca, Social, Tineri, Utile > Locuri de munca Bihor saptamana 30 Ianuarie – 3 Februarie 2012

Locuri de munca Bihor saptamana 30 Ianuarie – 3 Februarie 2012

În această săptămână, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor anunță disponibilitatea a 125 de posturi. Din cele 125, 115 sunt disponibile la Agenția din Oradea.

 

 

O nouă săptămână, o nouă ofertă de locuri de muncă.

Absolvenții de studii superioare au 10 posturi la dispoziție. Două posturi de inginer mecanic și câte un post de inginer producție, inginer mașini hidraulice și pneumatice, inginer electronist, proiectant inginerie electrotehnică, inginer electromecanic, programator, planificator și secretară.

Șomerii cu studii medii au de ales din 24 locuri de muncă. Ei se pot angaja ca șef de unitate, dansatoare, reprezentant comercial, agent vânzări, bucătar șef, casier, tehnician reclame decorator, barman, îngrijitor clădiri sau vânzător.

Studiile profesionale sunt la căutare deoarece bihorenii pot alege un job de zidar, fierar betonist, dulgher, sudor, electrician electromecanic, electrician întreținere, finisor, șofer autocamion. În total 43 de posturi.

Muncitorii necalificați au 38 de locuri, ca și femeie de serviciu, muncitor necalificat, muncitor necalificat construcții, manipulant marfă sau lucrător salubrizor.

Pe lângă cele 115 locuri disponibile la Agenția din Oradea, la Aleșd mai sunt disponibile alte 10  posturi de muncitor necalificat în industria confecțiilor, care nu necesită decât absolvirea celor 8 clase generale.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: