Prima pagină > Animale, Copii, Distractie, Eveniment, Film, Relaxare, Social, Tineri, Utile > Filmele gratuite de la Era Shopping Park va asteapta!

Filmele gratuite de la Era Shopping Park va asteapta!

O nouă avalanșă de filme la Era Shopping Park! Astăzi și mâine, atât adulții cât și copiii, sunt așteptați să vadă patru filme de excepție precum Kung Fu Panda, Halloween sau Coșmar pe Elm Street.

 

 

Haideți la film. E gratuit!

Copiii pot vedea astăzi, 28 Ianuarie 2012, de la ora 11:00 cea de-a doua rundă de aventuri ale celui mai adorat motan din America, Garfield. Prichindeii vor putea vizita cu această ocazie Londra, deoarece felina noastră va merge până acolo pentru a-i face o surpriză stăpânului său, Jon Arbuckle, aflat la Londra pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui, medicul veterinar Liz Wilson.

Mâine, 29 Ianuarie 2012, tot de la ora 11:00 pentru cei mici rulează Kung Fu Panda. În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit dupa karate, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport. De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneș animal din întreaga China antică. Iar asta este o problemă, deoarece dușmani puternici sunt la granițele țării, iar toate speranțele se adună în profeția care îl desemnează tocmai pe Po drept „The Chosen One” – Alesul pentru a salva situația.

Adulții sunt așteptați și ei la film și astăzi și mâine. În această seară de la ora 19:00 Halloween încearcă să-și înspăimânte audiența. După ce tanarul Michael Myers o ucide pe sora lui mai mare într-o noapte de Halloween, acesta este închis timp de 15 ani într-un spital pentru bolnavi psihic. Dar curând reușește să scape și se intoarce în orasul natal, Haddonfield, pentru a o găsi pe sora lui mai mică, Laurie Strode. Acum Laurie si prietenii ei trebuie sa lupte pentru supraviețuire, deoarece Michael este pe urmele lor și încearcă să-i omoare.

Mâine, 29 Ianuarie 2012, de la ora 19:00 Era vă așteaptă să vizionați Coșmar pe Elm Street.  Tinerii Nancy, Kris, Quentin, Jesse și Dean locuiesc cu toții pe Elm Street.  Noaptea, ei au același vis —un bărbat îmbrăcat într-un pulovăr jerpelit cu dungi rosii și verzi, care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde fața desfigurată, iar pe una dintre mâini o manușă de grădinărit cu lame de cuțit în loc de degete.  Și binențeles toți aud aceeași voce înfricoșătoare!

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: