Prima pagină > Business, Economic, Eveniment, Primarie, Social, Tineri, Utile > Municipalitatea prezinta: reguli de vanzare flori si martisoare

Municipalitatea prezinta: reguli de vanzare flori si martisoare

Municipalitatea s-a pregătit de Mărțișor prin stabilirea amplasamentelor de vânzare a cadourilor specifice lunii Martie. După ce vor fi contabilizate toate cererile de închiriere spații stradale, vor fi emise aprobările de comercializare dar și obligația de plată a taxei de ocupare a locului.

 

 

Comercianții de flori și mărțișoare sunt anunțați că au fost stabilite punctele de vânzare a micilor bucurii de primăvară.

Perioada de comercializare a produselor specifice Zilei de 1 Martie este 23 Februarie – 2 Martie 2012.

În ceea ce privește negoțul, acesta poate fi efectuat prin utilizarea mobilierului stradal, a tonetelor care pot fi acoperite cu pavilioane sau umbrele în cazul unei vremi capricioase. Cu toate acestea este strict interzisă comercializarea de flori în cutii de carton şi acoperirea tonetelor cu folii de plastic sau material textil.

Cei care doresc să desfășoare activități comerciale în această perioadă trebuie să depună cererile pentru acordarea de amplasament, la care trebuie atașat CUI-ul persoanei juridice şi convenţia – acordul de amplasare temporară. Perioada de depunere a documentelor este 30 Ianuarie – 17 Februarie a.c. la ghişeele 7 şi 9 (ghişeele AIO) din Centrul pentru relaţii cu publicul. Înainte de prezentarea la ghișee toți comercianți sunt rugați să verifice semnarea, ștampilarea și completarea corectă a hârtiilor.

Mai mult, numărul maxim de locuri atribuit unui agent economic este unul, iar suprafaţa închiriată pentru un loc de vânzare este de 2 mp. În cazul în care numărul solicitărilor este redus, iar amplasamentul permite, negustorii orădeni pot închiria până la 5 mp.

Aprobările vor fi acordate numai după ce vor fi înregistrate toate cererile, în timp ce plata pentru spațiile închiriate va trebui efectuată în perioada 20 – 22 Februarie 2012.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: