Prima pagină > Copii, Cursuri, Distractie, Eveniment, Relaxare, Social, Teatru, Tineri > Expo Planor la Era Shopping Park

Expo Planor la Era Shopping Park

Expo Planor aterizează la Era Shopping Park. Sfârșitul lui Ianuarie aduce în centrul comercial orădean expoziția unui planor de la Aeroclubul Smaranda Brăescu Oradea, pe care vizitatorii îl vor putea admira până la începutul lunii Februarie.

 

 

Pasionații de zbor au un mare motiv de bucurie: la Era Shopping Park va fi expus un planor adevărat!

Pe final de Ianuarie dar până la început de Februarie la Era are loc Expo Planor. Un eveniment inedit, cu atât mai mult cu cât aparatul de zbor va fi expus în incinta centrului comercial.

Mai mult, vizitatorii își pot hrăni curiozitățile cu întrebări ce vor putea fi adresate membrilor echipei Aeroclubului Smaranda Brăescu Oradea. Aceștia vor fi prezenți la eveniment tocmai pentru a oferi toate detaliile despre club, activitățile aeroclubului, serviciile oferite de acesta, modalitatea și condițiile de înscriere.

Anual, clubul orădean oferă cursuri gratuite pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 23 de ani, în timp ce la cursurile de aeromodelism pot luat parte chiar și tineri de doar 12 ani.

Aeroclubul Smaranda Brăescu din Oradea face parte din Aeroclubul României, ce aparține de Ministerul Transporturilor și are una dintre cele mai performante echipe din țară. Doi instructori de planorism, un instructor de parașutism și doi mecanici de aviație, alături de sprijinul instructorilor voluntari sunt cei care dau aripi aeroclubului orădean.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: