Prima pagină > Eveniment, Primarie, Social, Utile > Plateste taxele si impozitele cu cardul Visa si iti poti primi banii inapoi

Plateste taxele si impozitele cu cardul Visa si iti poti primi banii inapoi

Plătește cu cardul Visa impozitele și taxele locale și îți poți primi banii înapoi! Primăria Oradea a fost inclusă în campania „Impozitele se întorc când plăteși cu cardul Visa” privind plata taxelor și impozitelor locale la ghişeele Primăriilor din România.

 

 

Ai card Visa? Atunci utilizează-l la plata taxelor și impozitelor!

Între 2 Ianuarie – 31 Martie 2012 are loc campania „Impozitele se întorc când plăteși cu cardul Visa” prin care se încearcă educarea populației în ceea ce privește utilizarea cardului bancar ca și modalitate de plată a dărilor către stat.

Campania se desfășoară la nivel național, acordându-se 1.500 de premii constând în rambursarea totală sau parţială a valorii impozitelor şi taxelor locale plătite cu cardul Visa. Valoarea maximă care poate fi rambursată unui câştigător este de 250 lei.

Astfel că, lunar, în primele 10 zile ale următoarei luni 1 – 10 Februarie, 1 – 10 Martie, 1 – 10 Aprilie, vor avea loc tragerile la sorți. Se va avea în vedere participanţii înscrişi în luna precedentă, respectiv pentru plăţile impozitelor şi taxelor locale efectuate prin intermediul cardurilor Visa la terminalele POS sau online înclusiv în ultima zi calendaristică a lunii precedente celei în care are loc tragerea la sorţi.

Norocoșii câștigători vor fi anunțați de banca emitentă a cardului, prin telefon, e-mail sau poștă în maxim 10 zile lucrătoare de la data tragerii la sorţi.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: