Prima pagină > Concurs, Economic, Social, Tineri, Utile > Locuri de munca disponibile in Bihor

Locuri de munca disponibile in Bihor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor anunță ca disponibile sunt 127 de posturi, dintre care 112 sunt la îndemâna celor care doresc să muncească în municipiul Oradea.

 

 

Bihorenii au în această săptămână 127 de locuri de muncă disponibile.

Pentru unul din cele 10 posturi care necesită studii superioare, cei interesați pot opta pentru funcția de inginer mecanic, inginer producție, inginer mașini hidraulice și pneumatice, inginer electronist, proiectant inginerie electrotehnică, inginer electromecanic, programator, planificator, inspector resurse umane.

Cetățenii cu studii medii, au 21 de slujbe la dispoziție. Ei se pot angaja ca și reprezentant comercial, șef de unitate, dansatoare, agent vânzări, asistent manager, bucătar șef, tehnician reclame decorator, gestionar depozit, barman, îngrijitor clădiri, lucrător comercial sau casier.

Nici persoanele absolvente de școală profesională nu sunt uitate deoarece acestora le stau la dispoziție 49 de posturi: zidar, fierar betonist, dulgher, sudor, matrițer, lăcătuș mecanic, automatist, brutar, ajutor brutar, electrician – electromecanic, electrician întreținere, croitoreasă, finisor, șofer autocamion.

Muncitorii necalificați au de ales din 32 de locuri de muncă ca și femeie de serviciu, călcător haine, îngrijitor animale, muncitor necalificat în construcții, manipulant marfă, lucrător salubrizor.

În afara locurilor disponibile la Agenția Oradea, în Aleșd mai sunt vacante 15 locuri posturi de muncitor necalificat în industria confecțiilor.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: