Prima pagină > Copii, Cultural, Cursuri, Distractie, Eveniment, Muzica, Relaxare, Social, Sport, Teatru, Utile > Cei mici sunt asteptati la cursurile educative din Oraselul Copiilor

Cei mici sunt asteptati la cursurile educative din Oraselul Copiilor

Odată ce școlile și grădinițele și-au reînceput activitatea, iată că și programele educative din Orășelul Copiilor revin la viață. Piticoții pot alege cursuri de șah, pictură, canto, actorie, dans sau limbile moderne.

 

 

Orășelul Copiilor și-a reînceput activitățile educative.

Copiii pasionați de șah, fie ei începători sau avansați, pot urma cursurile organizate de maestrul FIDE Dan Ovidiu Raţ. Prețul unui curs este de 100 de lei, durata de 12 ore, iar ședințele au loc o dată pe săptămână. În materie de șah, anul 2012 a debutat cu trei serii de învățăcei, care în zilele de Marți, Miercuri și Joi se aventurează în lumea logicii. După absolvirea cursurilor, cei mai îndrăzneți dintre copii, pot participa lunar la turnee de șah, organizate în Orășelul Copiilor.

Marțea, între orele 18:00 – 19:00 şi Miercurea, între orele 16:30 – 19:30, au loc cursuri de limba engleză. Metoda folosită de profesoare, Helen Doron Early English, a fost tare îndrăgită de piticoți, încât acum patru serii de prichindei studiază limba Regatului Unit. Din luna Martie, Orășelul Copiilor anunță că vor avea loc cursuri de limba engleză și pentru copiii mai mici de trei ani.

Nici limba germană nu a fost uitată, deoarece lecțiile se țin în fiecare Marți de la ora 16:00 pentru şcolari, iar de la ora 17:00 pentru piticoții care încă sunt la grădiniță. Costul unui curs este de 100 de lei/12 ore.

Săptămânal, în fiecare Miercuri de la ora 18:00 are loc cursul de pictură, coordonat de Rengle Mariana. Prețul unui curs este de 100 de lei, iar durata de 12 ore. Mai mult, tot Miercurea dar de la ora 17:00 copiii pot participa la lecții de creație contra sumei de 10 lei/oră. În preț sunt incluse toate materialele necesare copiilor.

Cursurile de dans modern își fac intrarea în scenă în fiecare Joi de la ora 17:00. Întocmai ca și pentru celelalte cursuri, părinții vor trebui să plătească 100 lei/12 ore.

În schimb, dacă sunt copii pasionați de karate, pot lua parte gratuit în fiecare Joi de la ora 15:30 la ședințele coordonate de sensei Florin Crişan de la CSC Oradea.

Prichindeii care doresc să ia lecții de canto și actorie se pot înscrie la numărul de telefon 0748 792 416.

Cursurile organizate de Orășelul Copiilor se adresează deocamdată doar copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: