Prima pagină > Animale, Copii, Distractie, Eveniment, Film, Relaxare, Sanatate, Social, Tineri, Utile > Filme gratuite pentru cei mici dar si pentru cei mari la Era Shopping Park

Filme gratuite pentru cei mici dar si pentru cei mari la Era Shopping Park

Maratonul filmelor continuă la Era Shopping Park! După un prim weekend când 1200 de persoane au fost prezente pentru a viziona peliculele rulate de centrul comercial orădean, iată că cel de al doilea sfârșit de săptămână îi ispitește pe cei mici dar și pe cei mari cu noi filme.

 

 

Astăzi – 21 Ianuarie și mâine – 22 Ianuarie la Era Shopping Park ruleaza filme pentru cei mici și pentru cei mari.

Prichindeii sunt așteptați astăzi, 21 Ianuarie 2012, de la ora 11:00 să urmărească filmul Lion King. Pelicula a fost premiată cu cu 2 Oscaruri și încă 24 de premii la festivaluri naționale și internaționale, iar vocile personajelor aparțin actorilor Matthew Broderick, James Earl Jones si Jeremy Irons. Filmul este o producție Walt Disney care spune povestea tânărului leu Simba, care trebuie să fie rege în locul tatălui său Mufasa. Povestea nu e atât de simplă deoarece regele leu, Musafa, este ucis tocmai de fratele său, iar lui Simba îi revine rolul de a-și răzbuna tatăl și de a-și împiedica unchiul malefic de a ajunge la Pride Lands din Africa.

Mâine, 22 Ianuarie 2012, de la orele 11:00 pentru cei mici rulează UP. Un film distins cu 2 premii Oscar, un Glob de Aur dar și cu alte 54 de premii. Pelicula a fost scoasă pe piață în 2009 de Pixar dar distribuită de Walt Disney și narează povestea unui bătrânel de șaptezeci de ani, Carl,care își ia zborul cu tot cu casă, susținut în aer de o mulțime de baloane multicolore.

Adulții sunt așteptați și ei la film. Astăzi, 21 Ianuarie 2012, de la orele 19:00 pot vedea Vicky Cristina Barcelona. Filmul a fost distins cu un Oscar pentru Cea mai buna actriță într-un rol secundar – Penelope Cruz și încă 23 de premii și 28 de nominalizări. Vicky și Cristina sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă și logodită cu un tânăr respectabil, spre deosebire de Cristina este o dezinhibată atât sexual cât și emoțional, dorind să trăiască momente pasionale, trecătoare și nicidecum stabilitatea unei relații. În rolurile principale sunt Penelope Cruz și Scarlett Johansson, alături de faimosul Javier Bardem.

Mâine, 22 Ianuarie 2012, de la ora 19:00 poate fi vizionat Le fabuleux destin d’Amelie Poulain. Un film nominalizat de 5 ori la Oscar și care a primit peste 50 de premii la festivaluri internaționale de film. În rolul principal joacă actrița Audrey Tatou, care spune povestea lui Amelie, o chelneriță din Montmartre, cu o viață extrem de simplă, dar cu o imaginație bogată. Viața ei decurge într-un mod liniar până într-una din zile când descoperă o cutie veche cu amintiri din copilaria cuiva pe care nu îl cunoaste și totul se schimbă.

Era Shopping Park vă așteaptă să vizionați gratuit toate filmele, fiind amenajate 500 de locuri, iar de la vizionări fiți siguri că nu va lipsi popcornul proaspăt și sucurile răcoritoare.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: