Prima pagină > Eco, Eveniment, Primarie, Relaxare, Sanatate, Social, Utile > Problema spatiilor verzi va fi dezbatuta public la Primaria Oradea

Problema spatiilor verzi va fi dezbatuta public la Primaria Oradea

Primăria Oradea organizează pe 31 Ianuarie 2012 o dezbatere publică privind întreținerea spațiilor verzi. Pe ordinea de zi vor fi propuneri de modificare a atribuțiilor asociațiilor de proprietari dar și noi reguli de tăiere a arborilor de pe domeniul public.

 

 

Luni, 31 Ianuarie 2012, se decide soarta spațiilor verzi din Oradea.

Dezbaterea publică va avea loc în Sala Mare a Primăriei de la ora 16:00. Scopul întrunirii este modificarea Regulamentului privind organizarea, dezvoltarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiul Oradea şi a Protocolului de dare în folosinţă gratuită a terenurilor cu destinaţia de spaţii verzi.

Municipalitatea va propune în cadrul discuțiilor modificarea unora dintre atribuţiile asociaţiilor de proprietari privitoare la amenajarea şi întreținerea zonelor verzi, dar şi sancţiunile pentru nerespectarea acestora.

Va mai fi dezbătută și problematica tăierii arborilor de pe domeniul public, Biroul de Presă a Primăriei comunicând următoarele:

Noul regulament prevede obligaţia de a planta în locul arborelui tăiat alţi 5 arbori (momentan sunt prevăzuţi 2 arbori),  care vor trebui să îndeplinească următoarele caracteristici: circumferinţa de minim 12 cm, înălţimea de minim 4 m, să fie prevăzuţi cu balot de pământ, tulpina arborilor să fie dreaptă şi nedeteriorată şi să nu prezinte ramuri rupte.

Sugestii și propuneri legate de problema spațiilor verzi pot fi trimise până în ziua dezbaterii la adresa de e-mail mircea.stejarean@oradea.ro

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: