Prima pagină > Eveniment, Infractiuni, Politie, Social, Utile > 35 450 Euro falsi au fost pusi in circulatie de noua romani si un bulgar

35 450 Euro falsi au fost pusi in circulatie de noua romani si un bulgar

Un cetățean bulgar, a fost trimis în judecată de Poliţiştii B.C.C.O. Oradea şi procurorii D.I.I.C.O.T. El este acuzat că a furnizat 35.450 euro falşi din Bulgaria unui grup de infractori români.

 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţi Organizate Oradea – Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor, împreună cu procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au sesizat instanța de judecată cu privire la activitatea de falsificare de bani a unui grup format din nouă cetățeni români și unul bulgar.

Frâiele grupării românești le-a avut C.I.I., de 36 de ani din Oradea, care a condus grupul format din doi bihoreni, trei timişoreni şi alte trei persoane din Judeţul Caraş Severin. Ei vor fi duși în fața instanței sub acuzația că în perioada 18 – 22 aprilie 2010  au cumpărat 35.450 Euro falşi din Bulgaria pe care mai apoi i-au pus în circulație.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au descoperit că activitatea infracțională a grupului de români a fost sprijinită de cetăţeanul bulgar Y.S.Y de 42 de ani în perioada 19 – 21 aprilie 2010. Acuzările aduse acestuia din urmă sunt de ordinul procurării, din Bulgaria, a sumei de 35.450 Euro, respectiv 354 bancnote cu cupiura de 100 Euro falsă şi o bancnotă cu cupiura de 50 Euro falsă, care ulterior a predat-o infractorilor români.

Pentru faptele comise, dacă va fi găsit vinovat, cetățeanul bulgar riscă între 3 şi 20 de ani de închisoare.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: