Prima pagină > Animale, Copii, Cultural, Distractie, Eveniment, Film, Relaxare, Social, Tineri, Utile > Weekend cu filme gratuite la Era Shopping Park

Weekend cu filme gratuite la Era Shopping Park

Două luni de filme gratuite la Era Shopping Park. Orădenii sunt invitați de centrul comercial să vizioneze cele mai apreciate filme gratuit. Dimineața vor fi producții cinematografice pentru copii, iar seara pentru adulți.

 

 

Vrei să vezi filme bune dar nu ai bani și nu ai unde? Atunci hai la Era Shopping Park deoarece aici filmele rulează gratuit!

Adulții pot vedea în acest weekend trei filme. Primul care va rula este Life in a day – O zi din viață astăzi 13 Ianuarie 2012, de la ora 18:00. Un film înregistrat într-o singură zi și care spune povestea a 88.000 de oameni.

Snatch – Unde dai și unde crapă poate fi văzut mâine, 14 Ianuarie 2012, de la ora 17:00. Box ilegal, goană după diamante, lume dură și… un câine. Sună ciudat, dar e un film care trebuie văzut.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels va fi la Era Duminică, 15 Ianuarie 2012, ora 17:00. Un film regizat de fostul soț al Madonnei, Guy Ritchie, în care patru tineri se trezesc datori vânduți după o partidă de pocher și trebuie să gaseasca rapid banii necesari. Nu sunt îngerași, dar nici criminali înrăiți. Sunt niște baieți descurcăreți… iar restul îl veți afla dacă mergeți la film!

Copiii pot vedea Sâmbătă și Duminică două filme:

Ștrumfii – Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, de la ora 11:00. O poveste interesantă a unor personaje magice care sunt alungate din lumea lor printr-un portal magic, tocmai în Central Park din New York. Rămâne să vedeți dacă se vor descurca la fel de magic și la New York precum în basme.

Bolt va fi la dispoziția celor mici Duminică, 15 Ianuarie 2012, tot de la ora 11:00. Piticii vor putea urmări aventurile adorabilului cățel Bolt, interpretat de John Travolta, până când camerele de luat vederi se opresc, căci Bolt este starul unui serial TV de succes. Când el este transportat din greșeala la  New York vom avea parte de cea mai mare aventura: una pe bune, în lumea reală, unde Bolt va descoperi că nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.

Începând din weekend-ul ce bate la ușă – 13/15 Ianuarie și până în weekend-ul 17/19 Februarie orădenii sunt așteptați la relaxare de către Era Shopping Park. În fiecare zi de Vineri, Sâmbătă și Duminică seara vor fi ecranizări pentru adulți în timp ce în diminețile zilelor de Sâmbătă și Duminică vor fi ecranizări pentru cei mici.

„În ianuarie si februarie orădenii iși pot trece în agenda 6 weekenduri în care ERA Park îi așteaptă cu cele mai bune filme pentru copiii și adulți. Toate vizionările sunt gratuite, iar sala în care au loc ecranizarile are 300 de locuri. Este o ocazie incredibilă de distracție, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici și un mod foarte plăcut de a petrece zilele friguroase de weekend din ultimele doua luni de iarnă”,

a declarat Delia Flechianu, Coordonator Marketing la ERA Park Oradea.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: