Prima pagină > Concurs, Copii, Cultural, Distractie, Eveniment, Relaxare, Social, Tineri, Utile > „Maratonul lecturii” isi premiaza cititorii

„Maratonul lecturii” isi premiaza cititorii

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea premiază cei mai tineri și mai activi cititori ai instituției în cadrul evenimentului „Maratonul lecturii” . Concursul se află la a patra ediție și a avut două secțiuni de desfășurare, limba română și limba maghiară.

 

 

După un an întreg în care copiii au adunat puncte, iată că Biblioteca Județeană organizează premierea concursului „Maratonul lecturii”.

Gala va începe Vineri, 13 Ianuarie 2012, la orele 15:00 și are drept scop premierea elevilor de clasele  III-VIII care au citit anul trecut, din cele aproximativ 50 de cărți selectate de bibliotecari, altele decât cele cuprinse în bibliografia școlară.

Paul Zoț, purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Județene, a declarat

”Maratonul lecturii” este un concurs destinat elevilor din clasele III-VIII și are ca scop promovarea lecturii în rândul elevilor, dar și formarea deprinderii elevilor de a frecventa Biblioteca publică. Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni – limba română și limba maghiară, cu alte două sub-secțiuni: cls. III-IV și cls. V-VIII.

În cadrul premierii, în fața părinților, bunicilor, fraților și prietenilor, elevii vor afla cine este regele și regina lecturii. Va fi un moment deosebit și totodată important pentru cei care și-au folosit timpul liber pentru a citi cărți, cu atât mai mult cu cât lectura pentru copiii societății de astăzi nu este o prioritate.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: