Prima pagină > Eveniment, Incendii, ISU Crisana, Social, Utile > Incendiu in Fasca, comuna Varciorog

Incendiu in Fasca, comuna Varciorog

Astăzi, 10 Ianuarie 2012, un incendiu violent izbucnit la un imobil din localitatea Fâșca, le-a dat de furcă pompierilor bihoreni. Focul a fost stins după trei ore, dar a lăsat în urma lui pagube materiale serioase.

 

 

Timp de trei ore pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (I.S.U.) „Crișana” s-au luptat cu un incediu la un imobil din localitatea Fășca, comuna Vârciorog.

Luptătorilor cu focul le-a fost cerut ajutorul printr-un apel la 112, în momentul ajungerii echipajelor de urgență focul arzând violent. Între orele 04:05 – 07:20 pompierii orădeni au acționat cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Cu toate acestea întreaga operațiune de salvare a locuinței a durat până la ora 09:00, deoarece după stingerea flăcărilor pompierii au continuat munca pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Cauza incendiului a fost un coș de fum necurățit, arderile violente fiind explicate de observarea târzie a flăcărilor dar și de existența unor  materiale combustibile (acoperiş din lemn cu învelitoare de plăci bituminoase) care au favorizat propagarea rapidă a flăcărilor.

Pagubele sunt destul de însemnate, focul distrugând acoperişul locuinţei, pardoseala din lemn din interiorul mansardei, elemente de mobilier şi aparate electrocasnice.

La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vârciorog, care a acţionat cu motopompa din dotare.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: