Prima pagină > Eveniment, Incendii, ISU Crisana, Social, Utile > Incendiu in Fasca, comuna Varciorog

Incendiu in Fasca, comuna Varciorog

Astăzi, 10 Ianuarie 2012, un incendiu violent izbucnit la un imobil din localitatea Fâșca, le-a dat de furcă pompierilor bihoreni. Focul a fost stins după trei ore, dar a lăsat în urma lui pagube materiale serioase.

 

 

Timp de trei ore pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (I.S.U.) „Crișana” s-au luptat cu un incediu la un imobil din localitatea Fășca, comuna Vârciorog.

Luptătorilor cu focul le-a fost cerut ajutorul printr-un apel la 112, în momentul ajungerii echipajelor de urgență focul arzând violent. Între orele 04:05 – 07:20 pompierii orădeni au acționat cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Cu toate acestea întreaga operațiune de salvare a locuinței a durat până la ora 09:00, deoarece după stingerea flăcărilor pompierii au continuat munca pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Cauza incendiului a fost un coș de fum necurățit, arderile violente fiind explicate de observarea târzie a flăcărilor dar și de existența unor  materiale combustibile (acoperiş din lemn cu învelitoare de plăci bituminoase) care au favorizat propagarea rapidă a flăcărilor.

Pagubele sunt destul de însemnate, focul distrugând acoperişul locuinţei, pardoseala din lemn din interiorul mansardei, elemente de mobilier şi aparate electrocasnice.

La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vârciorog, care a acţionat cu motopompa din dotare.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: