Prima pagină > Cultural, Eveniment, Relaxare, Sanatate, Social, Sport, Teatru, Tineri, Utile > Prima editie a revistei 18 Tabu din 2012 este la indemana ta!

Prima editie a revistei 18 Tabu din 2012 este la indemana ta!

Prima ediție din anul 2012 a revistei 18 Tabu apare mâine, 9 Ianuarie 2012. Revista o are pe coperta pe Alina Leonte și se distribuie gratuit în locațiile pentru tineret din județul Bihor.

 

 

Ediția Ianuarie – Februarie 2012 a revistei 18 Tabu este de mâine, 9 Ianuarie 2012, la îndemâna tinerilor bihoreni.

Cu 16 pagini color și cu Alina Leonte pe copertă, revista își propune ca și în prima ediție din 2012 să aducă în discuție teme interesante, educative și accesibile tinerilor.

În pagina 2 veți regăsi un editorial interesant semnat de Alexandra Stroe, în timp ce pagina 3 vă provoacă la o cură de ski la Arieșeni. Mărturii de inconștient, un articol frapant despre tinerii care fumează iarbă, o mărturie menită să le arate celor neștiutori adevărata față a drogurilor, se regăsește în pagina 6.

Promis încă de pe copertă, pagina 7 este mândră să cuprindă, interviul cu Alina Leonte, actriță a Teatrului Regina Maria din Oradea. În înterviul 18 Tabu veți regăsi de ce Alina Leonte este pe coperta revistei, Cine este Alina Leonte, Care sunt tabuurile ei și binențeles sfaturile tinerei actriței pentru cei care vor să devină artiști.

Din paginile revistei nu lipsesc nici informațiile despre femeile celebre ale istoriei și arta seducției, prima ediție a lui 2012 proslăvind-o pe frumoasa regină a Egiptului, Cleopatra, sfaturile Style&Make up și Horror-scop 2012.

Nici dragostea nu a fost uitată, Psihologul de serviciu vorbind despre Dragostea… boală grea. Un articol care face diferența între dragoste, sex și sexualitate, dar care se încheie apoteotic cu „Ascultaţi-vă inima şi mintea deopotrivă… reţete nu există! Iubiţi mult, sincer şi profund!”.

18 Tabu este o publicație care se adresează tinerilor și nu numai, care a apărut pentru prima dată în luna Decembrie a anului 2011. Ideea scoaterii pe piață a revistei aparține membrilor Parlamentului European al Tinerilor sprijiniți și coordonați de Crina Nicolaescu, președintele fundației. Dorința celor care muncesc la editarea publicației este exprimarea opiniilor tinerei generații și totodată atragerea atenției asupra nevoilor și problemelor cu care adolescenții se confruntă.

În Bihor se distribuie gratuit în spațiile pentru tineret, iar la nivel național distribuția se face doar in format electronic, urmând ca în viitorul apropiat revista să cunoască o răspândire națională a formei tipărite.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: