Prima pagină > Business, Eveniment, Sanatate, Utile > Gheorghe Carp este managerul interimar al Spitalului Judetean Oradea

Gheorghe Carp este managerul interimar al Spitalului Judetean Oradea

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, l-a numit pe Gheorghe Carp manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea. În urma investirii în noua funcție, Gheorghe Carp a părăsit scaunul de viceprimar.

 

 

În condițiile în care Spitalul Județean din Oradea a rămas fără manager, Ilie Bolojan l-a numit în funcția de manager interimar pe viceprimarul Gheorghe Carp.

Numirea a fost anunțată astăzi, când a expirat mandatul interimar al membrilor comitetului director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Astfel că până pe 14 Februarie 2012, când este următoarea dată a examenului pentru ocuparea funcției de manager al spitalului, Gheorghe Carp va fi la cârma instituției. Alături de el, va supraveghea activitatea unității medicale, Adrian Duşe în calitate de director medical, Maria Silaghi – director financiar – contabil și Florin Rob – director de îngrijiri.

Tot astăzi, Gheorge Carp și-a înaintat demisia din funcția de viceprimar, urmând a fi ales un alt reprezentant în funcția proaspăt eliberată.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: