Prima pagină > Copii, Cursuri, Distractie, Eveniment, Relaxare, Social, Tineri, Utile > Primul Targ de Antichitati si Handmade din 2012 la Era Shopping Park

Primul Targ de Antichitati si Handmade din 2012 la Era Shopping Park

Am intrat într-un nou an, iar Era Shopping Park ne așteaptă la primul Târg de Antichități și Handmade din 2012 chiar în ziua de Sfântul Ion. Nici cei mici nu sunt uitați, deoarece prichindeii sunt așteptați la o super petrecere organizată special pentru ei.

 

 

S-a dat startul târgurilor la Era Shopping Park. Primul eveniment care sparge gheața în 2012 este Târgul de Antichități și Handmade.

Pe 7 Ianurie 2012, între orele 10:00 – 20:00 iubitorii de antichități și cei care apreciază obiectele lucrate manual, vor regăsi la Era peste 20 de expozanți de timbre, monezi, ceasuri, obiecte de podoabă și decorațiuni vechi.

În materie de handmade veți putea cumpăra bijuterii, decorațiuni și jocuri.

Nu bine a trecut Revelionul, când celor mici Era Park le-a organizat o petrecere pe cinste, că ei sunt invitați la o altă petrecere: cea de Sfântul Ion.

În aceeași zi de 7 Ianuarie 2012 de la orele 11:00 copiii sunt așteptați pentru a-i sărbători pe Ion și Ioana așa cum se cuvine. Picii vor putea lua parte  la ateliere de modelat baloane, se vor picta pe față, deoarece facepainting-ul va fi la el acasă, vor putea urmări spectacole de dans și binențeles se vor delecta cu sucuri și prăjiturele.

Toată distracția organizată pentru cei mici este gratuită, tuturor copiilor fiindu-le lansată invitația de a petrece Sărbătoarea Sfântului Ion la Era Shopping Park.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: