Prima pagină > Social, Utile > In Primaria Oradea se intra doar pe baza de cartela

In Primaria Oradea se intra doar pe baza de cartela

De astăzi, 3 Ianuarie 2012, Primăria Oradea este deschisă publicului larg doar la parter. Promis încă de anul trecut, sistemul de acces cu cartelă la etajele Primăriei a fost implementat și pus în folosință de azi. 

 

 

Primăria Oradea, prin intermediul Biroului de Presă, a anunțat că de astăzi accesul în etajele Primăriei se face doar pe bază de cartelă.

Acestea în condițiile în care cetățenii își pot rezolva toate problemele la parterul instituției, dat fiind faptul că anul trecut s-a inaugurat noul centru de relații cu publicul.

În cazul în care totuși, veți avea nevoie să luați legătura cu unul dintre funcționarii publici de la etajele clădirii, aceștia vor fi contactați de polițistul de serviciu, urmând a fi permisă intrarea contribuabilului sau dimpotrivă, venirea lui Mahomed la munte, adică a funcționarului la cetățean.

„Implementarea acestui sistem de acces pe bază de cartelă la etajele superioare ale instituţiei nu reprezintă o închidere, o separare între administraţie şi cetăţeni, ci constituie punctul de plecare în ceea ce înseamnă asigurarea unui climat civilizat şi eficient de muncă.”

a declarat Mircea Oaie, reprezentantul serviciului administrativ al Primăriei Oradea.

Reclame
  1. Pentek Adrian
    3 Ianuarie, 2012 la 6:26 pm

    Totusi este o separare mai mult decat fizica. Admit ca exista motive, argumente pentru aceasta masura…dar exista si contraargumente…ar fi de dezbatut…exista si probleme care nu se rezolva la parter…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: