Prima pagină > Business, Distractie, Eveniment, Social, Tineri, Utile > Din 2012 spunem DA! si in Lotus Center

Din 2012 spunem DA! si in Lotus Center

Gata cu tocmeala! De acum înainte nu doar mergem la mall, mâncăm la mall, facem cumpărăturile la mall ci ne și căsătorim la mall. Unde anume? În centrul comercial Lotus. 

 

 

Începând cu luna Ianuarie 2012 orădenii care vor să se căsătorească au o nouă Casă a Căsătoriilor, în Lotus Center.

Contractul între Lotus S.A. și Primăria Oradea a fost semnat astfel încât începând cu anul acesta, pirostriile nu se mai pun în Ioșia la Casa Tineretului, ci doar în Sala Mare a Primăriei Oradea și în Lotus.

Noul amplasament este unul deosebit, și comunică Biroul de Presă a Primăriei „va ajuta mirii să păstreze o amintire cât mai plăcută momentului festiv al încheierii căsătoriei civile”.

Proprietarii centrului comercial au amenajat un spațiu de 328 mp, având două încăperi unde pot fi oficiate căsătoriile, dotate cu sisteme moderne de sonorizare și aer condiționat. Pe lângă prospețimea locației, mirii și invitații se vor putea bucura și de o mai mare curățenie, ordine și binențeles pază, aviz celor care vor să fure mireasa chiar după cununia civilă.

Mai mult, va fi mai bine și din punctul de vedere a parcărilor, deoarece Lotusul are locuri de parcare pentru tot alaiul.

Ce trebuie știut e că în Lotus vor fi oficiate căsătoriile doar în zilele de Vineri și Sâmbătă, iar în Sala Mare a Primăriei în zilele de Sâmbătă și Duminică.

În ceea ce privește sumele de bani care vor trebui achitate pentru legarea căsătoriilor, Sala Traian Moșoiu (Sala Mare) din Primăria Oradea vă va costa în zilele de Sâmbătă și Duminică dar și în sărbătorile legale 250 lei, iar pentru Casa Căsătoriilor din Lotus Vinerea veți plăti 60 lei în timp ce Sâmbăta doar 200 lei.

Cu toate acestea, Primăria Oradea plătește investitorului Lotus S.A. o chirie lunară de 1.390 lei pentru utilizarea sălilor destinate oficierii căsătoriilor, cu specificația clară ca ofițerul de stare civilă să primească din partea Lotus Center bonuri cadou ce se pot utiliza în complexul comercial, în valoare de 1.000 lei/ lună.

Casa Căsătoriilor din Lotus Center este o investiție ce se ridică la suma de 100.000 de Euro și care a fost amenajată exclusiv pe cheltuiala proprietarului, iar din estimările Primăriei noua Casă a Căsătoriilor va aduce bugetului local un plus de aproximativ 50.000 lei.

Reclame
  1. Gabi
    4 ianuarie, 2012 la 7:08 pm

    yoy… Ishtenem SIM, da’ atatia unguri aveti in Oradea?!? :))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: