Prima pagină > Blogging, Social > Ganduri la sfarsit de 2011 si inceput de 2012. La multi ani!

Ganduri la sfarsit de 2011 si inceput de 2012. La multi ani!

La mulți ani 2012!

La  mulți ani cititorule de ioanastefanica.wordpress.com!

 

A trecut și 2011 și sper că ți-a trecut cu bine. Vine 2012 când sper și îți doresc să-ți fie de un milion de ori mai bine. Să fii fericit, împlinit, sănătos, cu multe vise, speranțe și realizări. Să ai doar oameni buni și dragi aproape și să nu uiți cât de important e să fii om.

Îți doresc ca oricât de bogat vei deveni sau oricât de celebru te-ar face viața peste noapte, să nu uiți că toți suntem egali, chiar dacă unii dintre noi nu avem un acoperiș deasupra capului, haine de firmă, mașini de zeci de mii de euro sau parteneri bogați.

Îți doresc să fii bun, cald, să descoperi în fiecare zi minunea și bucuria de a trăi și de a putea fi pentru ceilalți mai puțini norocoși, Moș Crăciun.

Îți și mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și ai intrat poate zilnic, poate săptămânal, lunar… de fiecare dată când ai putut și ai citit ce s-a postat. A fost o onoare și bucurie să îmi fii alături, tocmai de aceea și pentru tine din 2012 te aștept aici dar și pe http://www.ioanastefanica.ro

Grație ție, cititorule drag, anul acesta Moșul a fost bun și mi-a adus și un site personal. Mai e puțin până va fi gata, dar când îl voi lansa ți-l voi dedica cu drag. Îl meriți, deoarece dacă tu n-ai fi intrat și n-ai fi citit articolele pe care eu mă străduiesc zi de zi să le scriu, cu siguranță n-ar fi existat nici ideea unui site personal.

Anul acesta au fost urările, dar sper ca în anii viitori http://www.ioanastefanica.ro să crească și să te poată invita la o cupă de șampanie mulțumindu-ți că i-ai fost alături de la bun început.

Să ne citim cu bine în 2012!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: