Prima pagină > Distractie, Eveniment, Muzica, Relaxare, Sanatate, Social, Tineri, Utile > Program Revelion 2012 in Piata Independentei

Program Revelion 2012 in Piata Independentei

Ne-a mai rămas doar o zi de 2011, iar noul an, 2012, își gătește cele mai frumoase straie pentru a intra în casele noastre cum se cuvine. În cazul în care totul e stabilit, mai puțin locația petrecerii Revelionului, Municipalitatea a pregătit o sărbătoare în plină stradă. Și în acest an parcarea din strada Independeței este punctul zero al distracției pentru orădeni.

 

 

Nu ai unde să numeri ultimele secunde din 2011? Nu e nici o problemă. Vino în parcarea din strada Independeței începând cu ora 21:00 și pregătește-te să numeri 10, 9, 8, 7… 3, 2, 1 alături de alți orădeni care doresc să-i prindă Anul Nou în stradă și nu în casă.

Primăria, cu un buget mai mic justificat de criza care ne chinuie de câțiva ani, i-a contractat și îi va aduce mâine seară pe scena amplasată în parcarea din strada Independenței pe Dj Chrome, Grupul Vivere, Ana Maria Georgescu și Desperado.

La miezul nopții va avea loc deja tradiționalul foc de artificii, iar spre fericirea noastră mâine seară distracția și parcarea este gratuită așa că, profitați de ocazie!

La mulți ani!

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: