Prima pagină > Concurs, Copii, Cultural, Cursuri, Distractie, Muzica, Relaxare, Social, Teatru, Tineri, Utile > Copiii sunt asteptati in Oraselul Copiilor la Revelionul Copiilor

Copiii sunt asteptati in Oraselul Copiilor la Revelionul Copiilor

Orășelul copiilor îi așteaptă pe toți piticoții Oradiei și nu numai, la Revelionul Copiilor. Petrecerea va avea loc Vineri, 30 Decembrie 2011, și promite a le oferi celor mici un revelion de neuitat cu dans, muzică, jocuri, concursuri și piese de teatru.

 

 

Anul acesta se pare că prichindeii sunt cei mai norocoși. Special pentru ei Administrația Imobiliară Oradea organizează Revelionul Copiilor.

Porțile Orășelului copiilor se deschid Vineri, 30 Decembrie 2011, începând cu orele 16:00 pentru cinci ore de distracție pe cinste.

Muzica va fi asigurată de tinerii interpreți de la Meda Music, iar de activitățile dansante se vor îngriji artiștii Vogue Center. Din programul serii de Vineri nu vor lipsi glumele și concursurile care îi vor premia pe cei mai ageri dintre participanți. Nici clovnii nu se lasă mai prejos, căci vor fi prezenți la mare petrecere pentru a-i duce pe invitați în lumea magiei, iar cei care vor dori se vor putea bucura și de facepaiting.

Copii de etnie maghiară vor avea plăcerea să-l audă cântând și pe talentatul Buzasi Patrik, iar de la ora 19:00 să vadă la etaj, spectacolul de teatru „Peter Iovag”.

Punctul culminant al serii va fi concursul de Miss și Mister Revelionul Copiilor destinat prichindeilor cu vârste între 5 – 12 ani. Viitorii concurenți se vor întrece la categoriile dans, muzică, aptitudini artistice dar vor avea de susținut și probe surpriză. La final câștigătorii vor fi recompensați cu diplome, cupe și binențeles dulciuri.

Evenimentul va fi prezentat de Meda Horjan și se va desfășura până la ora 21:00. Intrarea este deschisă și gratuită pentru toți copiii.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: