Prima pagină > Copii, Distractie, Eveniment, Muzica, Relaxare, Sanatate, Social, Tineri, Utile > Revelionul Copiilor la Era Shopping Park

Revelionul Copiilor la Era Shopping Park

Era Shopping Park organizează pe 30 Decembrie 2011 Revelionul Copiilor. Un eveniment de excepție la care sunt invitați toți copii. Sunt așteptați cu dans, muzică, dulciuri, sucuri, prăjituri și chiar șampanie, totul gratuit!

 

 

În 30 Decembrie 2011 piticoții sunt așteptați de centrul comercial Era Shopping Park la ultima petrecere din acest an, Revelionul Copiilor.

Tonul distracției se dă la ora 11:00 și timp de două ore, până la ora 13:00, piticii se vor putea distra în voie. Le sunt pregătite surprize care mai de care: reprezentații de dans și muzică, facepainting și ateliere de modelat baloane.

Toate acestea vor fi acompaniate de prăjiturele delicioase, sucuri și binențeles șampanie. Mai mult, pe lângă activitățile special organizate pentru ei, piticoții se vor putea bucura și de Țara Jucăriilor.  Un tărâm magic cu decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, dar și un loc unde își vor putea crea cornete cu zahăr colorat sau, dacă vor dori, se vor plimba cu trenulețul broscuțelor magice.

Va fi o petrecere de neuitat, dar cel mai important gratuită și la care sunt invitați toți copiii.

În cazul în care renii Moșului sunt prea obosiți pentru a vă duce până la Era Park, autobusele OTL 23 din Cantemir și 19 din Rogerius, vă asigură că veți găsi un loc liber, circulând din oră în oră.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: