Prima pagină > Intrerupere Apa, Social, Utile > CET-ul a decis: Iosia nu mai primeste incalzire si apa calda din cauza nesemnarii contractelor

CET-ul a decis: Iosia nu mai primeste incalzire si apa calda din cauza nesemnarii contractelor

S-a hotărât! Consumatorii din Ioșia care nu au semnat contractele de furnizare a energiei termice cu Electrocentrale Oradea S.A. rămân de astăzi fără apă caldă.

 

 

Astăzi, 28 Decembrie 2011, Eustafie Ilisei – purtătorul de cuvânt Electrocentrale Oradea S.A., a anunțat procesul de sistare a apei calde și a încălzirii, pentru locuitorii din Ioșia care nu au semnat contractul cu CET-ul orădean.

Astfel în cursul zilei de astăzi, 28 Decembrie, se va opri apă caldă, iar de mâine, 29 Decembrie 2011, consumatorilor din Ioșia li se va sista și livrarea încălzirii.

Menţionăm, din nou, că în conformitate cu prevederile legale în vigoare, furnizarea de energie termică se poate realiza doar în baza unui contract de furnizare sau prestări servicii încheiat între operator şi utilizatorul direct (Legea 51/2006 art.42 alin.1 lit.a) şi că utilizarea fără contract de furnizare/prestare a unui serviciu de utilitate publică constituie contravenţie (Legea 51/2006 art. 47 alin. 1 lit.c). Până astăzi au fost semnate contractele de furnizare a energiei termice cu 35 din cele 47 asociaţii implicate. 

ne informează comunicatul emis de Eustafie Ilisei, purtătorul de cuvânt Electrocentrale Oradea S.A.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: