Prima pagină > Copii, Distractie, Eveniment, OTL, Relaxare, Social, Tineri, Utile > Tramvaiul lui Mos Craciun circula prin Oradea

Tramvaiul lui Mos Craciun circula prin Oradea

Tramvaiul lui Moș Crăciun circulă în Oradea! Din 21 Decembrie 2011 până în 3 Ianuarie 2012 în Oradea circulă Tramvaiul lui Moș Crăciun. Un mijloc de transport inedit care oferă călătorii gratuite copiilor de până la 14 ani.

 

 

Între 21 Decembrie – 3 Ianuarie 2012 copii până la 14 ani alături de părinții respectiv bunicii lor sunt invitați să circule gratuit cu Tramvaiul lui Moș Crăciun.

Mijlocul de transport în comun este gata împodobit cu ghirlande, beculețe și binențeles îl are la bord pe Moș Crăciun în calitate de vatman dar și de împărțitor de cadouri pasagerilor, în limita posibilităților. Darurile din desaga Moșului sunt oferite de partenerii OTL – centrul comercial Oradea Shopping City și Supermarketul 3G.

Tramvaiului circulă pe ruta Nufărul – Piața Unirii – Decebal  – Pod CFR – Gara Centrală – Nufărul  între orele 11:00 – 19:00.

Cu toate că va fi o călătorie gratuită, trei controlori se vor îngriji ca de călătoria cu tramvaiul magic să se bucure doar categoriile de persoane anterior menționate.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: