Prima pagină > Infractiuni, Politie, Social, Utile > Oradea este orasul petardelor. 14 000 de obiecte pirotehnice interzise au fost confiscate intr-o singura zi

Oradea este orasul petardelor. 14 000 de obiecte pirotehnice interzise au fost confiscate intr-o singura zi

Noi confiscări de petarde în Oradea. Miercuri, 21 Decembrie 2011, polițiștii au confiscat nu mai puțin de 14.000 de petarde din piețele orădene. Supuse verificărilor au fost atât persoanele fizice cât și juridice.

 

În prag de sărbători polițiștii bihoreni verifică cu atenție spațiile de comercializare, deoarece pasionații de obiecte pirotehnice vând produse care sunt interzise deținerii și comercializării.

Miercuri, 21 Decembrie 2011, H.M. în vârstă de 49 de ani, din Oșorhei, a fost surprinsă de către organele de poliție comercializând 12.300 de petarde ambalate în 205 cutii.

O altă doamnă, G.M.  de 45 de ani, a fost identificată într-una din piețele orădene negustorind 1.600 petarde şi artificii interzise.

Cireașa de pe tort a verificărilor a fost o tânără de doar 17 ani care deținea și oferea celor interesați, spre cumpărare 366 de petarde.

Obiectele pirotehnice interzise au fost ridicate în vederea confiscării, iar în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

se menționează într-un comunicat emis de I.P.J. Bihor.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: