Prima pagină > Copii, Cultural, Distractie, Eveniment, Social, Tineri, Umanitar, Utile > Era Shopping Park va invita la Miracolul Craciunului

Era Shopping Park va invita la Miracolul Craciunului

Vineri, 23 Decembrie 2011, Era Shopping Park organizează Miracolul Crăciunului pentru copii defavorizați din Oradea. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Piticot și Școala Generală numărul 16 din Oradea.

 

 

Ajutați un copil defavorizat și fiți Miracolul Crăciunului pentru cei mai puțin norocoși.

La Era Shopping Park va avea loc în 23 Decembrie 2011 un eveniment cu totul deosebit: Miracolul Crăciunului. Va fi o seară magică, în care Asociația Piticot alături de profesori și elevi de la Școala Generală 16 din Oradea, vor cânta colinde, vor spune poezii și vor juca scenete pentru copiii mai puțin fericiți înscriși la Asociația Piticot.

Pe scenă vor urca elevi din clasele a-II-a, a-V-a și a-VI-a dar și orădeni talentați precum Soso, Cycle și Mely, care vor interpreta melodii din repertoriul propriu.

De la spectacolul de Vineri seara nu va lipsi Moș Crăciun, care s-a hotărât să vină puțin mai repede pentru a împărți daruri atât copiilor  de la Asociația Piticot cât și elevilor de la Școala Generală numărul 16.

În cazul în care și voi doriți să fiți Moș Crăciun Era Shopping Park vă pune la dispoziție, până pe 22 Decembrie a.c., o urnă în care puteți lăsa donațiile voastre, fie ele în bani sau obiecte.

Tot pe 22 Decembrie 2011 începând cu orele 20:00, în timpul unui concert de colinde, ursuleții din bradul de Crăciun vor afla cine le sunt noii părinți, deoarece în seara zilei de Joi va avea loc mare extragere la Tombola Iernii.

Era Shopping Park a organizat împreună cu Fundația Comunia și Inspectoratul Școlar Județean Bihor un program de responsabilitate socială, care a reușit să strângă doar în luna Decembrie a acestui an peste 900 de jucării de pluș, și doar în decursul acestei luni peste 940 de copii de la școli și grădinițe din oraș au participat la serbări de Crăciun.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: