Prima pagină > Distractie, Eveniment, Relaxare, Sanatate, Social, Utile > Nevis Wellness&SPA: primul centru SPA din Oradea

Nevis Wellness&SPA: primul centru SPA din Oradea

Vineri, 16 Decembrie 2011, Hotelul Nevis a inaugurat primul Spa din Oradea, Nevis Wellness&Spa. Centrul se întinde pe o suprafață de 500 mp și este accesibil nu doar celor care locuiesc în hotel ci tuturor celor care doresc să își ofere ședințe de relaxare.

 

 

 

Hotelul Nevis a făcut un prim pas în inducerea stării de bine inaugurând centrul Wellness&Spa. Dacă până acum s-a creat impresia că un Spa nu este destinat și accesibil oricui, noul centru orădean dorește să demonstreze contrariul.

 

„Nevis Wellness&Spa este dedicat celor care conştientizează că în confruntarea cu situaţiile dificile din viaţa de zi cu zi, succesul este posibil numai dacă suntem în cea mai bună formă psiho-fizică. Terapiile pe care le vei găsi aici sunt ceea ce ai nevoie pentru o sănătate mai bună, pentru un aspect exterior sănătos şi frumos, pentru echilibrul vital dintre minte şi corp.”

a declarat Oana Nica, Consultant PR & Marketing Creative Ideas.

 

Precum alte terapii și SPA-ul are ritualurile sale. Într-o primă etapă sunt efectuate Peeling-urile Corporale care pot fi Reducere în centimetri –  putere de reducere în stare pură, Termal – include forța drenantă a sărurilor termale, Ciocolată – acțiune de fermitate, de reducere și anticelulitic, Ceai Verde – energie, anticelulitic și parfum unisex, Hammam – pentru o piele strălucitoare și compactă, Sampanie și petale de trandafiri – proprietăți emoliente, regeneratoare și anti-îmbătrânire.

Cel de-al doilea ritual este cel de Împachetări cu nămol catifelat efectuat prin Cofeină și castane – ideal pentru tratamentele de reducere, fermitate și anticelulitice, Termal – extracte termale concentrate pentru tratamente foarte puternic drenante, Ciocolată și ardei iute – nămol super stimulant pentru tratamente direcționate de reducere și anticelulitice, Ceai Verde – ideal pentru tratament anticelulitic, drenant și revitalizant, Must de struguri – spumă delicioasă de must de struguri pentru un efect drenant oxigenant și anti-îmbătrânire, Hammam – tratament puternic hrănitor și purificant, cu acțiune drenantă.

Iar cel de-al treilea pas Masaje corporale poate fi realizat cu produse La Cemerie, creme pe bază de extracte naturale și anume Cofeină și Castane – ideal pentru a remodela corpul, anticelulitic și cu rol de reducere. Are efect energizant și anti-îmbătrânire și o agreabilă aromă de cafea, Ciocolată – are o acțiune puternică de reducere și fermitate fără a renunța niciodată la gustul unui masaj SPA, Ceai Verde – perfect pentru celulită și îmbunătățirea circulației, cu un parfum proaspăt, energizant și revigorant. Este ideal pentru un tratament de relaxare și antistres, Hammam – tradiționalul masaj marocan include secretele băilor orientale și este puternic stimulant, purificând în profunzime pielea, Aur – un concentrat de virtuți prețiose pentru clienții foarte exigenți. Masaj de lux ce conferă luciu cu efect strălucitor, Șampanie și petale de trandafiri – masaj regenerant, drenant, elasticizant cu un magic și senzual parfum. Ideal pentru relaxare și antistres, Reducere în centimetri – tratament cu efect de slăbire puternic, are ca scop reducerea imperfecțiunilor cauzate de celulită într-un mod eficace și vizibil.

O a doua modalitate de realizare a celui de al treilea pas o reprezintă Masajele corporale La Cremerie cu uleiuri pe bază de extracte naturale, utilizând Uleiul termal – un masaj concentrat de elemente marine și termale pentru un efect drenant inegalabil, Ulei de must de struguri – pentru un masaj tonifiant, antioxidant și anti-îmbătrânire cu o delicioasă aromă de struguri, Ulei de Lomi Lomi – masaj Hawaian pentru trup și suflet, optim pentru circulație și eliminarea tensiunilor fizice și emoționale.

Nevis Wellness&Spa vă oferă și Remodelare corporală cu ajutorul procedeului Ultratone – remodelează corpul utilizând biostimularea, ultrasunetele și microcurenții, Termocuverta – permite slăbirea localizată, doar în zonele dorite, Împachetări cu parafango – ideale pentru eliminarea celulitei, tratarea vergeturilor, tonifierea pielii și menținerea greutății, Bronzare organică – conferă pielii un look proaspăt și exotic tot timpul anului, Sală de fitness – dotată cu aparatură modernă.

Dacă vorbim de Wellness&SPA trebuie să știți că nici Ritualurile faciale nu au fost uitate, deoarece vă așteaptă Microdermoabraziune – metodă de curățare non-invazivă a epidermei cu efecte de întinerire a pielii, reducerea cicatricilor și îndepărtarea ridurilor fine, Orhidee și păducel – ideală pentru combaterea ridurilor, a pielii slăbite și a înroșirii localizate, Caviar și colagen – tratament care garanteză tonus, elasticitate și soliditate pielii, efectul de lifting putând fi observat de la primele ședințe, Aur – tratament eficace împotriva ridurilor cu efect de umplere, conferă pielii vitalitate și luminozitate, Bambus și flori de Lotus – tratament antistress, anti-îmbătrânire și de hidratare, Crin alb – ideal în cazul petelor de piele sau pentru curățarea feței, gâtului sau decolteului.

După efectuarea tratamentelor corporale și faciale este indicată o incursiune în lumea apelor, putând opta pentru Dușul Vichy – cunoscut pentru relaxarea nervoasă, reducerea stresului, îmbunătățirea circulației și hidratarea pielii, Dușul tropical – îmbină trei elemente principale, culoare, sunet și apă, pentru ca starea de bine să fie totală, Piscina – acoperită este ideală pentru o dimineață plină de energie sau o seară relaxantă, iar Jacuzzi-ul  nu va face altceva decât să vă ducă în universul de lumină îmbinat cu puterea vindecătoare a apei.

Și pentru ca relaxarea să fie totală nu trebuie uitată nici Incursiunea în lumea fierbinte a saunelor, unde vă așteaptă Baia de abur – ritual folosit de mii de ani pentru beneficiile asupra pielii, Aromasauna – un loc de relaxare și răsfăț atât pentru corp cât și pentru simțul olfactiv, Old sauna – cea mai folosită metodă pentru destindere și relaxare, cu efecte calmante și terapeutice, ajutând la eliminarea toxinelor.

La Nevis Wellness&Spa veți putea opta și pentru pachete Spa Relax, Detox Spa, Slimming Spa, Rejuvenator și Gentleman only.

Centrul Wellness&Spa este destinat celor care vin în cadrul hotelului pentru întâlniri de afaceri, în vacanţă, dar mai ales orădenilor care doresc să-şi revigoreze starea generală a corpului şi a minţii. Pentru toate aceste situaţii există o multitudine de servicii care vor satisface nevoile fiecărui client, indiferent dacă se doreşte relaxare, remodelare corporală sau răsfăţ. În hotelul nostru pot fi organizate Spa party-uri, Spa burlăcițe – petrecerea burlăcițelor la Spa precum și alte evenimente dorite de clienții noștri, fiind un spațiu intim, inedit, festiv putând fi închiriat tot centrul.

au declarat Anca și Eugen Munteanu, managerii Hotel Nevis – Wellness&Spa.

Ideea ridicării și amenajării unui astfel de centru a venit din nevoia unui spațiu de relaxare, din dorința de extindere cu atât mai mult cu cât locația este una accesibilă, iar serviciile oferite sunt la îndemâna oricui, nefiind obligatorie închirierea unei camere de hotel pentru a beneficia de răsfățul centrului Wellness&Spa.

Hotelul Nevis, odată cu deschiderea noii secțiuni de relaxare, a fost distins cu patru stele așteptându-și oaspeţii cu 66 de spaţii de cazare, mobilate modern, îmbinând confortul interioarelor spaţioase cu serviciile de calitate.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: