Prima pagină > Eveniment, Utile > Elvila a deschis primul magazin din Oradea la Era Shopping Park

Elvila a deschis primul magazin din Oradea la Era Shopping Park

Elvila a deschis la Era Shopping Park primul magazin din Oradea cu o suprafață de 3.000 mp. Orădenii pot alege dintr-o gamă largă de mobilier pentru casă și birou, fabricat din PAL, lemn MDF și lemn masiv. 

 

 

Vineri, 16 Decembrie 2011, Era Shopping Park a inaugurat primul magazin Elvila din Oradea.

Întins pe o suprafață de 3.000 de mp magazinul își așteaptă clienții cu o gama variată de produse și cel mai important pentru toate buzunarele.

Orădenii pot opta pentru dormitoare, camere de copii și tineret, livinguri, biblioteci, bucătării, saltele originale Relaxa și carpete Incov. De la Elvila mai puteți cumpăra și canapele care pot fi din piele ecologică, naturală sau din stofă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot mobilierul din magazinul Elvila este creat și produs în cele trei fabrici proprii ale companiei: Fabrica Relaxa – mobilier tapițat şi saltele Relaxa, Fabrica Elmoberom – mobilă din PAL și MDF și Fabrica Carpatina – mobilier din lemn masiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ceea ce noi oferim este calitate și profesionalism”, a declarat Nicolae Cristolțan, șeful magazinului Elvila din Oradea. În ceea ce privește cei 18 angajați care deservesc cumpărătorii, ei au participat la un training intens de două săptămâni, la locul de muncă, iar acum sunt pregătiți să răspundă și să asigure satisfacerea nevoilor clienților.

Printre serviciile pe care compania românească de mobilă le mai oferă amintim transportul și montajul gratuit în limita a 60 de km.

Deschiderea magazinului de la Oradea este cea de-a patra în ultimele 6 luni pentru Elvila, după inaugurarea a trei magazine de mari dimensiuni în Bacău, Brăila și Focșani.

Mai mult în 2012 sunt preconizate deschiderile a cel puțin patru noi magazine Elvila, în mari centre comerciale din Pitești, Craiova, Iași și Sibiu.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: