Prima pagină > Intrerupere Apa, Social, Utile > Oradenii din Iosia sunt invitati sa semneze contractele de de furnizare a energiei termice

Oradenii din Iosia sunt invitati sa semneze contractele de de furnizare a energiei termice

Electrocentrale S.A. Oradea adresează consumatorilor din cartierul Ioșia o ultimă invitație pentru semnarea contractelor de furnizare a energiei termice. În caz de neprezentare sau refuz se va întrerupe prestarea serviciilor către respectivii consumatori.

 

Eustafie Ilisei, purtătorul de cuvânt al Electrocentrale S.A. Oradea, a anunțat astăzi, 15 Decembrie 2011, invitația, pe care compania orădeană o lansează locuitorilor din cartierul Ioșia, de a semna contractul de furnizare a energiei termice.

Redăm în cele de mai jos comunicatul integral al purtătorului de cuvânt:

S.C Electrocentrale Oradea S.A. face un ultim apel către asociaţiile de proprietari din cartierul Ioşia, pentru a se prezenta la sediul Direcţiei Termoficare de pe str. Jean Calvin nr.5, în vederea încheierii contractelor de furnizare a energiei termice, cel târziu până în data de 21 decembrie a.c. Menţionăm că în conformitate cu prevederile legale în vigoare, furnizarea de energie termică se poate realiza doar în baza unui contract de furnizare sau prestări servicii încheiat între operator şi utilizatorul direct (Legea 51/2006 art.42 alin.1 lit.a) şi că utilizarea fără contract de furnizare/prestare a unui serviciu de utilitate publică constituie contravenţie (Legea 51/2006 art. 47 alin. 1 lit.c).

Prin urmare, în cazul în care, după data menţionată mai sus, vor mai rămâne asociaţii fără contract, ne vom vedea nevoiţi ca, în lipsa unui temei legal, să trecem la  întreruperea prestaţiei către aceste asociaţii. 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: