Prima pagină > Cursuri, Distractie, Social, Utile > Atelier de Creatie obiecte handmade la biserica Betania din Oradea

Atelier de Creatie obiecte handmade la biserica Betania din Oradea

Mâine, 15 Decembrie 2011, începând cu orele 16:00 bihorencele îndemânatice sau neîndemânatice dar pasionate de lucrul manual sunt invitate la cea de-a șasea ediție a Atelierului de Creație din cadrul bisericii Betania din Oradea. 

 

 

Ești pasionată de lucrul manual? Îți place să creezi și nu ai cu cine împărtăși pasiunea? Atunci trebuie să știi că la Biserica Betania – strada Doinei nr. 19 – ești așteptată mâine, 15 Decembrie 2011, pentru a fi partea celei de-a șasea ediții a Atelierului de Creație.

Startul creării unor obiecte personalizate cu ajutorul nasturilor este ora 16:00, iar fiecare participantă mai poate aduce lumânări, tricouri, rame foto, poșete cărora să le dea un nou look.

Pentru a participa la curs nu trebuie decât să te înscrii la 0741 528 061 sau la atelierdecreație@yahoo.com și să plătești o taxa de 10 Lei, care este de fapt prețul materialelor pe care le vei folosi în timpul cursului.

Istoria Atelierului de Creație începe în Februarie 2011, când Anca Socaciu, din dorința de a da o nouă imagine unor obiecte simple, a organizat prima ediție a cursului. Acum, după plecarea Ancăi în afara țării, atelierul este coordonat de Bianca Sinca, dar își continuă activitatea pe baza principiilor stabilite de promotoarea, Anca Socaciu.

Întâlnirile au loc la biserica Betania. Ne-am propus să fie o întâlnire pe lună. Acest atelier este adresat fetelor și femeilor cărora le place lucrul manual, sau mai nou spus handmade. Încercăm ca de fiecare dată să aducem ceva nou, să învățăm lucruri și tehnici noi. Așteptările noastre ca și organizatori sunt de a lega prietenii, de a ne simți bine impreună, de a învăța sa facem lucruri noi, de a împartăși experiențe de viață. 
Participantele se așteaptă să învețe lucruri noi, lucruri care să le însenineze viața, să învețe cum să folosească lucruri banale pentru a crea ceva nou, de bun gust, frumos, cu un preț mai mic, decât dacă l-ai cumpăra.
a declarat Anca Socaciu, fondatoarea Atelierului de Creație de la biserica Betania din Oradea.
Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: