Prima pagină > Cultural, Eveniment, Social, Utile > Targ de arta si cadouri handmade la Galeria de Arte Vizuale din Oradea

Targ de arta si cadouri handmade la Galeria de Arte Vizuale din Oradea

Uniunea Artiștilor Plastici – filiala Bihor organizează în perioada 16 – 22 Decembrie 2011 cea de-a IV-a ediție a Târgului de Artă şi Cadouri handmade de Crăciun la Galeria de Arte Vizuale. Intervalul de vizitare este 10:00 – 18:00 în fiecare zi, inclusiv Sâmbăta și Duminica.

 

 

 

Suntem în luna cadourilor iar Uniunea Artiștilor Plastici – filiala Bihor, a pregătit bihorenilor cea de-a patra ediție a Târgului de Artă și Cadouri de Crăciun confecționate manual.

La acțiune iau parte cincisprezece artiști plastici, membrii UAP Oradea, cu lucrări de pictură, grafică sau sculptură mică, icoane şi cruci.

De la târg vor mai putea fi achiziționate și bijuterii de colecţie, unicate sau serie mică din cupru sau alamă, medalioane, cercei croşetaţi, îngeraşi din ceramică, pâslă sau croşetaţi, decoraţiuni pentru brad din mărgele, ceramică sau chiar din scorţişoară aurită, fimo, genţi şi portmonee din piele (cusute manual), haine pentru copii şi adulţi create de tineri designeri vestimentari, ţesături populare din fibre vegetale și mărgele pe toate gusturile.

Toate cadourile ce urmează a fi expuse sunt realizate de către artişti plastici profesionişti şi artizani locali.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, inclusiv Sâmbăta și Duminica, în perioada 16 – 22 Decembrie 2011, între orele 10:00 – 18:00, la Galeria de Arte Vizuale – strada Republicii numărul 15.

Organizatorii ne asigură că odată trecuți pragul târgului de Crăciun vom găsi darul potrivit pentru cei dragi, și cel mai important cadouri diversificate, unicate și la prețuri avantajoase. Intrarea este gratuită.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: